cfr calatori Ministerul Transporturilor si al Infrastructurii


RO EN

Prima pagina / Servicii / Bilete de tren cu reducere prin terminalele ZebraPay

Bilete de tren cu reducere prin terminalele ZebraPay

    5 %reducere la Bilete CFR Călători cumparate de la terminalele ZebraPay
               
 
 
 
 Pasagerii îşi pot cumpăra bilete de tren de la peste 700 de TERMINALE de plăţi electronice - ZebraPay , cu o reducere suplimentară de 5%.
 
Cele 718 terminale ZebraPay se află în puncte de maximă concentrare a traficului din 90 de localităţi, printre care: Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Brăila, Galaţi, Bacău, Focşani, Piatra Neamţ, Ploieşti, Buzău, Târgovişte, Târgu Jiu, Cluj Napoca, Timişoara etc. Astfel, calatorii își vor putea achiziționa bilete de la terminalele din marile spaţii comerciale, magazine de cartier cu program extins sau non-stop, pieţe, benzinării, dar şi din universitati private/de stat și campusuri universitare.Pentru a afla locațiile click aici
 
Reducerea se acordă la suma finală, după ce au fost aplicate şi alte eventuale discount-uri acordate de CFR Călători (10% pentru bilet dus-întors, 10- 25% la cumpărarea cu anticipaţie, 10-20% fidelitate la călătoria cu mai multe trenuri).
 
De la terminalele Zebra Pay se pot cumpara bilete numai la trenuri  cu rezervarea locurilor obligatorie sau facultativa (IC, IR, Regio Expres), in trafic intern si anume:
- bilete simple pentru adult, copil, elev şi student ( posesor de legitimaţie de transport, nu cupoane
-  bilete dus-intors optional pentru adult și copil
 
Terminalele ZebraPay funcționează cu tehnologie touchscreen și sunt ușor de utilizat. Călătorii trebuie doar să selecteze datele de călătorie, ruta, tipul de tren şi clasa de rezervare: la vagon clasa 1 şi a 2-a, la vagon cuşetă, de dormit cu 2 paturi, dormit single.
 
Important!
Biletul este nominal, iar plata se poate face numerar sau cu carduri Zebra Pay, cu minim 24 de ore inainte de ora începerii călătoriei .
Biletul nu permite modificarea datelor de călătorie (anticiparea, amânarea sau întreruperea călătoriei); renunţarea la călătorie se face cu cerere la staţile de cale ferată;

Pentru mai multe detalii click aici