cfr calatori Ministerul Transporturilor si al Infrastructurii


RO EN

Prima pagina / Tarife si oferte in trafic intern / Oferte si facilitati in trafic intern / Oferte CFR Calatori / Reduceri de weekend pe Valea Prahovei

Reduceri de weekend pe Valea Prahovei

                Pentru călătoria în weekend (în zilele de vineri până duminică inclusiv) cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia - Brașov și retur, se vor acorda reduceri între 31% şi 56%.

Reducerile  se vor aplica numai la tariful de transport integral și la tariful de copil, la vagon clasa a 2-a şi nu se vor cumula cu alte discount-uri acordate (excepţie este reducerea de 5% la cumpărarea online).

Pentru perioada de week-end, tariful de rezervare a locului  este opţional pentru toate tipurile de legitimaţii, iar la cumpărarea online, acesta se achită automat.

 
Posesorii de abonamente lunare / saptămânale, cartea VSD, biletelele de week-end cumpărate la tarif tren Regio sunt valabile la trenurile InterRegio pe rutele menţionate, doar cu plata integrală a diferenţelor tarifare .

Important!

In perioada 1 ianuarie-29 februarie 2016 aceste reduceri sunt valabile si in zilele de luni pana joi , in cadrul ofertei Trenurile Zapezii!