cfr calatori Ministerul Transporturilor si al Infrastructurii

home go-first go-previous 16 17 18 19 20 go-next go-last
Comunicate de presa: 83
[a-][a][a+]
Circulatia trenurilor in conditii de iarna
06-03-2015

Preluare comunicat de presa CFR SA
6 martie 2015

Bucureşti, 06 martie 2015

Circulaţia feroviară la aceasta oră se desfăşoară în condiţii normale de trafic pe întreaga reţea feroviară, fără să se înregistreze întârzieri majore din cauza vremii nefavorabile.

În intervalul 6 martie, ora 10.00 - 7 martie, ora 10.00, perioadă în care este valabil codul galben de vreme nefavorabilă pentru cea mai mare parte a ţării, călătorii sunt rugaţi să se informeze din timp dacă au intervenit modificări în graficul orar al trenului cu care urmează să călătorească.

Personalul companiilor feroviare este la dispoziţia călătorilor, prin informarea permanentă despre condiţiile de circulaţie a trenurilor aflate în grafic, iar personalul de exploatare este pregătit şi intervin în orice situaţie, astfel încât traficul să se desfăşoare în siguranţă pe toate rutele de cale ferată.

De asemenea, pentru informaţii actualizate despre ora de sosire sau de plecare din Gara de Nord, pasagerii pot accesa link-ul http://www.cfr.ro/webcam.php

Rugăm pasagerii ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.
Numerele de telefon de la stațiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice.

home go-first go-previous 16 17 18 19 20 go-next go-last
Comunicate de presa: 83