cfr calatori Ministerul Transporturilor si al Infrastructurii

[a-][a][a+]
Director Tracțiune - suspendat din activitate
31-10-2014
 Conducerea CFR Călători a dispus revocarea din funcţie și suspendarea din activitate a Directorului de Tracţiune - Teodor Gavriş. Această măsură a fost luată ca urmare a implicării acestuia de către Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) într-un dosar penal privind comiterea unor infracțiuni legate de activitatea desfășurată în cadrul companiei.

CFR Călători a pus la dispoziţia DNA documentele solicitate şi va colabora în continuare cu toate instituţiile statului cu atribuţii în instrumentarea acestui dosar. De asemenea, Directoratul CFR Călători a demarat un control tematic la nivelul mai multor subunități ale companiei.

home go-first go-previous 16 17 18 19 20 go-next go-last
Comunicate de presa: 164