cfr calatori Ministerul Transporturilor si al Infrastructurii

home go-first go-previous 16 17 18 19 20 go-next go-last
Comunicate de presa: 154
[a-][a][a+]
Modificări în circulația unor trenuri internaționale
09-10-2014

CFR Călători informează că, în perioada 12 octombrie –  21 noiembrie 2014, pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară din Ungaria, în circulația trenurilor internaționale intervin următoarele modificări:

• trenul 366-1/366 Brașov – Budapesta va circula pe teritoriul Ungariei pe rută deviată ca tren 1366 și cu orar modificat.
  • trenul 367/367-2 Budapesta –Brașov va circula pe teritoriul Ungariei pe rută deviată ca tren 1367 și cu orar modificat.
  • trenul 406 Brașov – Budapesta va circula pe teritoriul Ungariei pe ruta deviată ca tren 1406 și cu orar modificat.
  • trenul 407 Budapesta – Brașov va circula pe teritoriul Ungariei pe ruta deviată ca tren 1407 și cu orar modificat.
  • trenurile 362 și 364 Cluj Napoca - Budapesta, trenurile 363 și 365 Budapesta - Cluj Napoca sunt anulate pe distanţa Cluj Napoca - Episcopia Bihor – Biiharkeresztes şi retur.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru incovenientele create de aceste modificări.
Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.  Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

home go-first go-previous 16 17 18 19 20 go-next go-last
Comunicate de presa: 154