cfr calatori Ministerul Transporturilor si al Infrastructurii

home go-first go-previous 16 17 18 19 20 go-next go-last
Comunicate de presa: 108
[a-][a][a+]
Modificări în circulația unor trenuri
23-07-2014
CFR Călători informează că, în data de 24 iulie 2014, pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară între stațiile Dumbrăveni – Ațel (secția Sighișoara – Mediaș), circulația unor trenuri va fi modificată, după cum urmează:

·         trenul IR 1745/-2 București Nord – Sighișoara – Mediaș – Satu Mare va circula fără modificări între Bucureşti Nord și Sighişoara, de la Sighișoara până la Mediaș pasagerii vor avea asigurat transportul cu autocare, iar din Mediaș își vor continua călătoria spre Satu Mare cu trenul IR 12745/-2 (plecare la ora 13.30).

·         trenul IR 1746/-1 Satu Mare – Mediaș – Sighișoara – București Nord va circula fără modificări între Satu Mare și Mediaș, de la Mediaș până la Sighișoara pasagerii vor avea asigurat transportul cu autocare, iar din Sighișoara își vor continua călătoria spre București Nord cu trenul IR 12746 (plecare la ora 14.30).

De asemenea, vor interveni modifcări şi în circulaţia trenurilor Regio, acestea fiind anunţate la nivel local, în staţiile de plecare/sosire.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. În punctele de oprire unde CFR Călători nu are case de bilete, călătorii au obligaţia de a-şi procura biletele de la conductorul de tren, care va aplica tariful de la casa de bilete.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

home go-first go-previous 16 17 18 19 20 go-next go-last
Comunicate de presa: 108