cfr calatori Ministerul Transporturilor si al Infrastructurii


RO EN

Prima pagina / Comunicate de presa
home go-first go-previous 16 17 18 19 20 go-next go-last
Comunicate de presa: 109
[a-][a][a+]
Accident mortal la o trecere la nivel cu calea ferată
24-07-2014

CFR Călători vă informează că, în această dupa-amiază, în jurul orei 14.46, un biciclist, care nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată din stația Brănești, a fost accidentat mortal de trenul IR 1986 Constanța – București Nord, care circula regulamentar cu o viteză de aproximativ 160 km/h.

Mecanicul trenului a  observat prezența biciclistului și a luat toate măsurile prevăzute de regulamentele feroviare în vigoare pentru a încerca să preîntâmpine impactul: frânarea și emiterea repetată de avertismente sonore. Siguranța pasagerilor din trenul IR 1986 nu a fost pusă în pericol, iar trenul și-a reluat circulația  spre București, înregistrând întârziere.

CFR Călători îşi exprimă profundul regret cu privire la decesul persoanei implicate în accident și transmite condoleanţe familiei îndoliate.

CFR Călători colaborează cu autoritățile competente, conform legilor în vigoare aplicabile în aceste situații, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a petrecut regretabilul eveniment.

 

home go-first go-previous 16 17 18 19 20 go-next go-last
Comunicate de presa: 109