cfr calatori Ministerul Transporturilor si al Infrastructurii


RO EN

Prima pagina / Comunicate de presa
home go-first go-previous 16 17 18 19 20 go-next go-last
Comunicate de presa: 119
[a-][a][a+]
Asistenta pasageri in urma deraierii trenului de marfa
22-08-2014
CFR Călători informează că pasagerii, care așteaptă reluarea circulației trenurilor de călători întrerupte de deraierea în timpul nopții a unui tren de marfă în zona Izvorul Mureșului, beneficiază de întregul sprijin din partea angajaților companiei și au la dispoziție apă, cafea și sandvișuri.
 
CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile cauzate de întreruperea circulației și informează că depune toate eforturile pentru ca toți pasagerii să ajungă în deplină siguranță la destinație.
 
Pasagerii care nu mai doresc să continue călătoria vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectutat.
 
Companiile feroviare  CFR Călători și Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cer scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment şi recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile care se înregistrează în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.
 
home go-first go-previous 16 17 18 19 20 go-next go-last
Comunicate de presa: 119