cfr calatori Ministerul Transporturilor si al Infrastructurii

home go-first go-previous 16 17 18 19 20 go-next go-last
Comunicate de presa: 124
[a-][a][a+]
Orarele microbuzelor de transfer al pasagerilor de la trenuri la Aeroportul Otopeni și retur
30-06-2015

CFR Călători informează că începând de miercuri - 1 iulie 2015, vor interveni modificări în circulația trenurilor
dintre București Nord șiPunctul de Oprire Aeroport haltă (P.O. Aeroport h.), Galați, Urziceni, Slobozia Veche și retur,  pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară între stațiile Pajura și Mogoșoaia (aflate pe secția București Nord – Făurei).

Odată cu modificarea graficului de circulație a acestor trenuri, microbuzele care realizează transferul pasagerilor între Punctul de Oprire Aeroport haltă(P.O. Aeroport h. -locul/staţia unde opresc trenurile) și terminalele de sosire/plecare ale Aeroportului Internațional Henri Conadă (Otopeni) vor circula într-un grafic orar adaptat cu mersul trenurilor spre/dinspre București, Galați, Urziceni, Slobozia Veche (click anexă).
Din aeroport, îmbarcarea în microbuzele de transfer pentru P.O. Aeroport h.se realizează de pe estacada de la etajul 1, zona de sosiri internaţionale, unde se află şi casa de bilete.

Legătura între Gara de Nord Bucureşti şi Aeroport este realizată cu  22 de trenuri (11 dus/ 11 întors), la fiecare oră, în intervalul orar 05.48 – 22.47. Prețul unui bilet este 7,65 lei, iar un abonament lunar costă 140 de lei. Aceste tarife includ și transferul cu microbuzul.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să cumpere bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul internațional Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

home go-first go-previous 16 17 18 19 20 go-next go-last
Comunicate de presa: 124