cfr calatori Ministerul Transporturilor si al Infrastructurii

[a-][a][a+]
19 mai 2014 - lucrări de mentenanță intervalul orar 17.00 – 22.00
19-05-2014

CFR Călători anunţă că, astăzi - 19 mai între orele 17.00 şi 22.00, se vor realiza lucrări de mentenanță care vor afecta
Sistemul Naţional de Rezervare şi Vânzare Online. Cerem scuze pasagerilor pentru eventualele neplăceri care pot apărea.

Ca urmare a lucrărilor de mentenanță, în intervalul orar 17.00 – 22.00:

• site-ul www.cfrcalatori.ro nu va funcționa;
  • achiziția de bilete online va fi suspendată;
  • aplicația deinformare “Mersul Trenurilor” nu va putea fi accesată;
  • achiziția de bilete prin automatele de vânzări ZebraPay va fi suspendată;
  • agențiile de voiaj Carefour Colentina, Titan, Berceni şi Militari vor fi închise;
  • unele reduceri comerciale vor fi suspendate;
  • cererile de asistență pentru persoanele cu mobilitate redusă (PRM) nu vor putea fi procesate.

Activitatea de informare și vânzare bilete va fi realizată prin personalul nostru de la casele de bilete din gări. Informații despre circulația trenurilor pot fi obținute și telefonic  sau la numărul 021/9521. CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru a evita taxarea suplimentară în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Le recomandăm tuturor clienţilor noştri să achiziţioneze bilete în afara acestui interval orar şi le mulţumim pentru înţelegere.

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători” S.A.este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță.
Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

home go-first go-previous 16 17 18 19 20 go-next go-last
Comunicate de presa: 89