cfr calatori Ministerul Transporturilor si al Infrastructurii


RO EN

Prima pagina / Comunicate de presa
home go-first go-previous 16 17 18 19 20 go-next go-last
Comunicate de presa: 49
[a-][a][a+]
„tRENul lui Moș Crăciun”
17-12-2014

Anul acesta, Sărbătorile de iarnă  vor fi marcate de CFR Călători astăzi - 17 decembrie a.c. prin organizarea unei călătorii  inedite cu
„tRENul lui Moș Crăciun”.Evenimentul este dedicat celor mici și are o implicare socială în viaţa comunităţii. Printre invitați se vor număra și copii de la Centrul de copii Sf. Măcrina, unii dintre aceştia vor merge poate pentru prima dată în viaţa lor într-o călătorie cu trenul şi îl vor întâlni pe Moşul cel darnic. Grupul va călători în trei vagoane care vor purta pentru o zi numele faimoșilor reni ai lui Moș Crăciun: Rudolf, Comet și Dancerși va fi însoțit de Leon Magdan - celebrul maestru al poveștilor cu umbre.
 
De asemenea, copiii vor învăţa că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi ca regula de bază, pentru a călători, este aceea de a avea un bilet.
 
Vagoanele vor fi transformate în adevărate ateliere ale lui Moș Crăciun. Timp de 6 ore, micuţii vor participa interactiv la diferite acţiuni. Vor vizita celebrele Saloane Regale din Bucureşti și Sinaia şi expoziția de Trenuleţe Electrice din Gara Sinaia. La întoarcere vor avea o mare surpriză, căci Moș Crăciun va călători cu ei, oferindu-le şi un mic cadou.
 
„tRENul lui Moș Crăciun” este un eveniment organizat de CFR Călători, în parteneriat cu CNCF CFR SA și cu sprijinul HDH Management/Holy Molly și Ringier.
 
Tot astăzi, în incinta complexului feroviar Cluj Napoca, se va derula un eveniment similar cu invitați copii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Cluj Napoca.
 
Mai multe informații și imagini de la eveniment, disponibile pe:
 
 
 
detalii suplimentare:
Alina Predescu, 0723 339 031
 
 
==================
Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.
home go-first go-previous 16 17 18 19 20 go-next go-last
Comunicate de presa: 49