CFR Călători informează că, în perioada Sfintelor Sărbători de Paște și a zilei de 1 Mai, capacitatea de transport va fi adaptată la evoluția şi la dinamica publicului călător. Astfel, Trenul Tineretului va circula suplimentar, iar trenurile pe rutele cele mai solicitate vor fi suplimentate cu vagoane.

Trenul Tineretului este singurul tren care circulă în această perioadă la/de la Mangalia, iar tarifele biletelor sunt similare celor de tren Regio:
  • în zilele de 27/28 și 28/29 aprilieIR 1921 Sibiu (plecare 18:42) – Podu Olt – Râmnicu Vâlcea – Piatra Olt – Pitești – Titu – București Nord (sosire 02:28/ plecare 02:55) – Lehliu – Fetești – Medgidia – Constanța (sosire 06:05/plecare 06:22) – Mangalia (sosire 07:56).
  • în zilele de 28/29 aprilie și 02/03 mai, IR 1922 Mangalia (plecare 18:05) –Constanța (sosire 19:41/plecare 20:00) –Medgidia–Fetești–Lehliu – București Nord (sosire 22:45/ plecare 23:12) – Titu – Pitești –Piatra Olt – Râmnicu Vâlcea–Podu Olt– Sibiu (sosire 07:25).
Având în vedere cererea mare de bilete din preajma sărbătorilor, pentru a putea efectua suplimentările operativ, recomandăm pasagerilor ca acestea să fie achiziționate din timp, în special pentru trenurile de lung parcurs care au în compunere vagoane de dormit și cușetă, cu atât mai mult cu cât există reduceri online și de anticipație.
Biletele de tren pot fi achiziţionate:
- de la automatele XsellKiosk din gări;
- direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj ;
- de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Programul agenţiilor de voiaj CFR - a doua zi de Paşte (2 mai) vor fi deschise numai 2 agenții:
  • Agenția Titan, în Complexul Comercial “Galeriile Titan”, între orele 14:00-21:00
  • Agenția Carrefour, în Complexul Comercial ”Carrefour Colentina”, între orele 08:00- 22:00
La cumpărarea biletelor de tren pentru destinațiile interne, pasagerii noștri beneficia de una dintre reducerile* disponibile, precum:
Reducrea oferită la cumpărarea online este singura care se cumulează cu altă reducere acordată (de ex. cu reducerea pentru călătoria dus-întors).

Pentru destinațiile externe, CFR Călători are următoarele oferte speciale*:
  • de la 39 de euro pe sens pentru ruta București Nord – Viena
  • de la 29 de euro pe sens pentru ruta București Nord – Budapesta
  • de la 19 euro pe sens pentru ruta Cluj Napoca/ Sibiu/ Târgu Mureș – Budapesta
  • de la 15 euro pe sens pentru ruta Timișoara Nord – Budapesta
*Aceste reduceri și oferte speciale sunt
supuse unor termene și condiții și acordate în limita locurilor disponibile. Vă rugăm să consultați
www.cfrcalatori.ro pentru informații suplimentare și să achiziționați biletele din timp.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.
Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați ca înaintte de planificarea călătoriei să  consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul internațional Gara de Nord București), să telefoneze labiroul de informațiidin stația de plecare, sau să se adreseze personalului nostru din stații.