În această dimineaţă, Sucursala CFR Călători Craiova a organizat, cu sprijinul Poliţiei Transporturi Feroviare (TF), o acţiune de control trenuri, al cărei principal scop este descurajarea și combaterea călătoriei fără bilet, precum și  evaluarea modului în care personalul feroviar îşi îndeplineşte atribuţiile de serviciu.

Acțiunea s-a desfășurat pe secţia Roșiori Nord - Videle-București Nord și a vizat un număr de 8 trenuri (IR 1591; IR 1592; IR 1822; R 9001; R 9002; R 9302; R11002; R 9303). Din cei peste 5000 de călători transportaţi în trenurile controlate, au fost identificați 564 de călători care se aflau în ilegalitate şi cărora le-au fost eliberate bilete cu suprataxă.

Acțiunile de control se desfășoară la nivelul întregii rețele feroviare şi fac parte din campania CFR Călători pentru a STOPA furturile de orice fel.

Mulțumim Poliției TF pentru sprijinul de astăzi și de la toate acțiunile în care sunt împreună cu noi.