CFR Călători informează că pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura din staţia Blaj, vor intervi modificări în circulaţia trenurilor, motiv pentru care, în data de 23 mai a.c., între staţiile Teiuş şi Copşa Mică se va asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto.

• trenul IR 1745 Bucureşti Nord – Copşa Mică – Teiuş – Satu Mare: va circula ca tren IR 12735 între Bucureşti Nord (plecare 6.00) şi Copşa Mică (sosire 12.42), între Copşa Mică şi Teiuş se va asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la trenul IR 12745 Teiuş (plecare 14.30) – Satu Mare (sosire 22.40).
  • trenul IR 1746 Satu Mare – Teiuş – Copşa Mică – Bucureşti Nord: va circula ca tren IR 12746 între Satu Mare (plecare 03.47) şi Teiuş (sosire 11.18), între Teiuş şi Copşa Mică se va asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la trenul IR 12736 Copşa Mică (plecare 13.30) – Bucureşti Nord (sosire 20.29).
  • trenul IR 1538 Cluj Napoca – Bucureşti Nord va circula ca tren IR 12538 Cluj Napoca (plecare 13.30) – Bucureşti Nord (sosire 23.10), fără modificarea orarelor de circulaţie.
  • trenul R 3086 Cluj Napoca – Sighişoara: va circula ca tren R 13086  între Cluj Napoca (plecare 16.41) şi Teiuş (sosire 18.54), între Teiuş şi Copşa Mică se va asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la trenul R 13586 Copşa Mică (plecare 21.03) - Sighişoara (sosire 22.36).
 CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.  Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521.