CFR Călători informează că, în data de 31 mai 2016, pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară dintre Hm Miercurea Sibiului şi Hm Cunta, sunt modificări în circulaţia următoarelor trenuri:

• IR 1621 Bucuresti Nord – Brasov – Sibiu – Vintu de Jos – Aradu Nou -  Timisoara Nord circulă ca tren IR 12621 pe rută ocolitoare: Bucuresti Nord (plecare 10.00) – Brasov – Sibiu – LOAMNES – Copsa Mica – Blaj – Coslariu - Vintu de Jos – Aradu Nou - Timisoara Nord (sosire 00.12).
  • IR 1622 Timisoara Nord – Aradu Nou – Vintu de Jos – Sibiu – Brasov – Bucuresti Nord circulă ca tren IR 12622 pe ruta ocolitoare: Timisoara Nord (plecare 08.11) - Aradu Nou– Vinţu de Jos – Coşlariu– Blaj – Copşa Mica– LOAMNES– Sibiu – Brasov - Bucuresti Nord (sosire 22.42).
 De asemenea, şi în circulaţia trenurilor Regio sunt modificări, acestea fiind anunţate la nivel local.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.  Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521.