UPDATE  - 3 iunie ora 16:00

Începand cu ora 15:00, circulaţia feroviară pe linia  Adjud - Pufeşti  a fost redeschisă, trenurile circulând pe firul II cu o restricţie de vitezăde 30 km/h, pe o porţiune de 300 de m.

Pentru detalii click comunicat CFR Infrastructura.
----

3 iunie 2016, ora 09:00
CFR Călători informează că circulaţia trenurilor din Moldova este afectată de ploile abundente din ultimele ore.

La acest moment, niciun tren nu este blocat.
Ca urmare a închiderii circulaţiei între Adjud şi Pufeşti, au fost anulate următoarele:
  • R 5201 Pufeşti - Siculeni
  • IR 1658 Adjud - Bucureşti Nord
  • IR 1650 Adjud - Bucureşti Nord
  • R 5401 Marasesti - Paşcani
  • R 5102 Adjud - Pufeşti
  • R 5101 Marăşeşti - Adjud
  • R 5104 Adjud - Mărăşeşti
  • R 5301 Mărăşeşti - Adjud
  • R 13796 Adjud - Focşani
  • R 5203 Mărăşeşti – Adjud
Circulaţia trenurilor dintre Paşcani – Bacău – Adjud – Mărăşeşti și retur (magistrala 500) se desfăşoară pe rută ocolitoare prin Paşcani – Iaşi – Vaslui – Tecuci  – Mărăşeşti și retur (magistrala 600).
Traficul feroviar între Ghimeş şi Lunca de Mijloc (secţia 501) este întrerupt din cauza inundării terasamentului.
Până la reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă, pasagerii sunt transbordați cu mijloace auto.
Informații Trenul meu
Recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să se informeze despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. Informaţii în timp real despre situaţia circulației trenurilor pot fi găsite pe http://cfr.ro/index.php/cauta-tren, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (trafic intern), sau să se adreseze personalului nostru din stații.
Numerele de telefon de la stațiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Informaţii telefonice.

Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie
Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro

Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop desfăşurarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.

Detalii si pe Facebook CFR Infrastructură - https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/posts/1238821586152707