CFR Călători informează că în perioada următoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor:

1. în data de 18 iunie a.c., pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară în staţia Târgu Mureş, trenurile de mai jos vor cricula numai până la/de la Târgu Mureş Sud, iar între Târgu Mureş Sud şi Târgu Mureş şi retur se va asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto:
• IR 1820 Timişoara Nord – Radna- Ilia – Târgu Mureş va circula ca tren IR 12820 şi cu sosire în Târgu Mureş Sud la ora 15.01.
• IR 1819 Târgu Mureş – Ilia – Radna – Timişoara Nord va circula ca tren IR 12819 cu plecare din Târgu Mureş Sud la ora 16.24.
• R 4537 (ramura pentru trenul 366) Târgu Mureş – Razboieni – Cluj Napoca va circula ca tren R 12437, cu plecare Târgu Mureş Sud la ora 12.05.
• R 4536 (ramura de la tren 367) Cluj Napoca – Războieni – Târgu Mureş va circula ca tren R 12436 cu sosire în Târgu Mureş Sud la ora 18.00.

2. în data de 19 iunie a.c.
• trenul IR 1543 Baia Mare – Cluj Napoca va circula cu număr modificat - IR 12543, pe ruta Baia Mare (plecare 17.02) –Ulmeni Sălaj – Jibou – Dej Călători – Cluj Napoca (sosire 21.08).

3. în zilele de 21/22 şi 22 iunie, pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară în staţia Găvojdia (secţia Lugoj – Caransebeş):
în data de 21/22 iunie
• IR 1991 Mangalia – Timisoara Nord va circula ca tren IR 12191 şi cu orar modificat pe ruta Mangalia (plecare 17.00) - Constanţa – Bucureşti Baneasa – Chiajna – Craiova – Orsova - Timisoara Nord (sosire 07.55).
în data de 22 iunie
• IR 1591 Bucuresti Nord – Videle – Rosiori Nord – Caracal – Craiova – Filiasi – Balota – Drobeta Turnu Severin se anulează.
• IR 1999 (ramura de la IR 1991 Mangalia - Timişoara) Caransebes – Reşiţa Sud va circula ca tren IR 12999 şi cu orare modificate pe ruta Caransebeş (plecare 06.23) – Reşiţa Sud (sosire 07.30)
• de asemenea, vor interveni modificări şi în circulaţia trenurilor Regio, acestea fiind anunţate la nivel local.
Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul internațional Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului nostru din stații.