CFR Călători informează că în perioada următoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor:

1.Pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară întreBratca şi Şuncuiuş (secţia Cluj Napoca - Oradea):

2.Pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară întreVinţu de Jos şi Sebeş Alba (secţia Vinţu de Jos - Sibiu):

• în zilele de 02/03 iulie      şi 27/28 august, trenul IR 406 Braşov – Dej Călători – Cluj Napoca –      Oradea – Episcopia Bihor – Biharkeresztes va circula ca tren IR 12428 pe      ruta ocolitoare: Braşov (plecare 18.43) – Deda – Dej Călători – Jibou –      Carei – Valea lui Mihai - Episcopia Bihor (sosire 05.27/ plecare 05.42) –      Biharkeresztes
  • în zilele de  03      iulie şi 28 august,  trenurile R 3071  şi R 3072 Cluj Napoca –      Oradea şi retur vor fi anulate.
  • în perioada08/09 - 26/27 iulie, trenul IR 473 Curtici – Vinţu de Jos – Sebeş Alba - Sibiu – Braşov – Bucureşti Nord va circula ca tren IR 473/ 12473 pe ruta ocolitoare: Curtici (pelcare 00.15) – Vinţu de Jos – Alba Iulia - Coslariu – Copsa Mica-Loamnes–Sibiu–Braşov–Bucureşti Nord (sosire 13.24).
  • în perioada 08/09 - 26/27 iulie, trenul IR 472 Bucureşti Nord– Braşov- Sibiu– Sebeş Alba– Vinţu de Jos– Curtici va circula ca tren IR 12472/472  pe ruta ocolitoare: Bucureşti Nord (plecare 17.45) – Braşov – Sibiu – Copsa Mica – Coslariu – Alba Iulia – Vinţu de Jos – Curtici (sosire 05.55/ plecare 06.10).
  • în perioada 08 - 27 iulie, trenul IR 74 Braşov – Sibiu – Simeria – Curtici se anulează pe distanţa Braşov – Simeria şi va circula ca tren IR 12074/74 pe distanţa Simeria (plecare 11.39) – Curtici (sosire 14.42/plecare 15.14).
  • în perioada 07 -  26 iulie, trenul IR 75 Curtici – Simeria - Sibiu –Braşov va circula ca tren IR 75/12075 pe distanţa Curtici (sosire 13.45 /plecare 14.07) – Simeria (sosire 16.57), iar pe distanţa Simeria - Sibiu –Braşov se anulează.
  • în perioada 08/09 - 26/27 iulie, trenul IR 1346/ 346 Bucureşti Nord– Braşov - Sibiu– Sebeş Alba– Vinţu de Jos– Curtici va circula ca tren IR 346 pe ruta ocolitoare: Bucureşti Nord (plecare 14.00) – Braşov - Copsa Mica – Coslariu – Alba Iulia – Vinţu de Jos – Curtici (sosire 01.40/plecare 02.05)
  • în perioada 09 - 27 iulie, trenul IR 347/1347 Curtici – Vinţu de Jos – Sebeş Alba - Sibiu – Braşov – Bucureşti Nord va circula ca tren IR 347  pe ruta ocolitoare: Curtici (sosire 03.35/ plecare 04.00) – Vinţu de Jos – Alba Iulia - Coslariu – Copsa Mica – Braşov – Bucureşti Nord (sosire 15.50)
  • în perioada 08 - 27 iulie, trenul IR 1621 Bucureşti Nord – Sibiu – Simeria – Glogovăţ - Aradu Nou - Vinga - Timişoara Nord va circula ca tren IR 12631: Bucureşti Nord (plecare 10.00) – Braşov – Sibiu (sosire 15.38) şi va fi anulat îpe distanţa Sibiu - Timişoara Nord.
  • în perioada 08 - 27 iulie, trenul IR 1622 Timişoara Nord - Aradu Nou – Glogovăţ – Simeria - Sibiu - Bucureşti Nord, va fi anulat pe distanţa Timişoara Nord - Sibiu şi va circula ca tren IR 12632 pe distanţa : Sibiu (plecare 14.59) – Fagaras - Bucureşti Nord (sosire 20.47).
  • în perioada 05 - 27 iulie, trenul IR 1811 se va anula pe ruta Sibiu – Simeria – Ilia – Buziaş – Timişoara Nord şi va circula ca tren R 13541 pe distanţa Sibiu (plecare 03.30) – Sebeş Alba (sosire 05.11).
  • în perioada 05 - 06 iulie, trenul R 13331 va circula pe ruta Orăştie (plecare 05.57) - Arad (sosire 10.04).
  • în perioada 07 - 27 iulie, trenul R 13331 va circula pe ruta Orăştie (plecare 05.57) - Arad (sosire 09.55).
  • în perioada 05 - 27 iulie, trenul IR 1812 Timişoara Nord – Buzias – Ilia – Simeria – Sibiu se va anula
  • în perioada 05 -27 iulie, trenul R 13330 va circula pe ruta Simeria (plecare 05.08) - Orăştie (sosire 05.33).
  • în perioada 08 -26 iulie, trenul R 13544 va circula pe ruta Sebeş Alba (plecare 21.13) - Sibiu (sosire 23.10).
  • în perioada 08 - 27 iulie, se va asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto, de la trenurile:

-         de la R 13549, între Teiuş şi Sebeş Alba

-          de la R 13545 pentru R 13537, între Sebeş Alba şi Teiuş

-          de la R 13543, între Sebeş Alba şi Vinţu de Jos

-          de la R 2343 pentru R 13546, între Vinţu de Jos şi Sebeş Alba

-          de la IR 75, în data de 11 iulie, între Simeria şi Sibiu

-          de la trenul IR 346, în zilele de 8 şi 15 iulie, între Sibiu şi Alba Iulia

De asemenea, pentru efectuarea unor lucrari la infrastructura feroviară din Ungaria:

• în perioada 2/3 - 5/6 iulie 2016, trenul 1346/346 București Nord - Brașov - Sibiu - Arad - Curtici - Budapesta - Viena va circula ca tren IR 12346/346 cu orar modificat în parcus intern și pe ruta ocolitoare: București Nord (plecare 12:35) - Brașov - Sibiu - Arad - Salonta- Budapesta - Viena.
  • în perioada 3 - 6 iulie 2016, trenul 347/1347 Viena - Budapesta - Curtici - Arad - Sibiu - Brașov - București Nord va circula ca tren IR 347/12347 cu orar modificat în parcus intern și pe ruta ocolitoare: Viena (plecare 19:42) -  Budapesta (plecare 22:50) - Salonta - Arad - Sibiu - Brașov - București Nord (17:55).

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.  Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521.