Cu trenul la mare, tarife avantajoase prin oferta Minigrup 2-5

De la 14,21 lei / călătorie / București – Constanța

Bilet Minigrup

CFR Călători recomandă grupurilor de tineri și familiilor, care merg la mare cu trenul în cursul săptămânii, oferta  Minigrup 2- 5, cu reduceri de până la 25% din tariful de transport.

Pentru cumpărarea acestui bilet via internet, din secțiunea  MyCFRCălători/Login, se acordă cumulativ și reducerea de 5%.

Exemple tarife, clasa a 2-a , cu Oferta Minigrup 2-5 ONLINE*

La Trenul Tineretului (cu tarif de Regio, clasa a 2-a), biletul pe sens

• București – Constanţa: 14,21 lei din grup de 10 tineri, în loc de 18,65 lei cât ar fi tariful standard elev/student la tren Regio; 27,53  lei din grup de 3 persoane, în loc de 33,40 lei cât ar fi tariful standard      la tren Regio
  • Piteşti – Constanţa: 18,16 lei din grup de 10 tineri, în loc de 24,20 lei cât ar fi tariful standard elev/student la tren Regio; 36,49 lei din grup de 3 persoane, în loc de 44,50 tariful  standard la tren Regio

La Trenurile Soarelui, biletul pe sens (trenuri InterRegio, clasa a 2-a)

• București Nord –  Constanţa: 23,69 lei din grup de 10 tineri, în loc de 45,25 lei cât ar fi tariful standard elev/student** la tren IR; 49,02 lei din grup de 3 persoane, în loc de 60 lei cât este tariful standard la IR
  • Ploieşti Vest –  Constanţa: 26,11 lei din grup de 10 tineri, în loc de 49,40 lei cât ar fi tariful standard elev/student la tren IR; 54,50 lei din grup de 3 persoane, în loc de 66,80 lei
  • Braşov sau Caracal spre Constanţa:  30,78 lei din grup de 10 tineri, în loc de 56,90 lei cât ar fi tariful standard elev/student la tren IR; 65,07 lei din grup de 3 persoane, în loc de 79,90 lei
  • Craiova sau Iaşi spre Constanţa:  34,91 lei din grup de 10 tineri, în loc de 63,70 lei cât ar fi tariful standard elev/student la tren IR; 74,45 lei din grup de 3 persoane, în loc de 91,50 lei

* tarifele includ tichetul de rezervare a locului, de 3,9 lei și conțin și reducerea de 5% care se acordă la achiziționarea online;

** tarifele menționate la tren IR sunt pentru studenții cu legitimație de student (nu cupoane).

Pentru mai multe exemple de tarife click anexă.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern sau să se adreseze personalului nostru din stații.