UPDATE, 8 iulie 2016 / grevă feroviară în Grecia

Rugăm pasagerii de la trenul cu destinația Salonic, cu plecare azi din București la ora 12:50, să solicite informații la Biroul de Relații cu Publicul din Gara de Nord, unde le vor fi oferite variante alternative de călătorie.

--------------

București, 8 iulie 2016

Urmare a grevei feroviare din Grecia care are loc în perioada 8 - 12 iulie 2016, trenul cu destinația Salonic și retur este anulat în zilele de 8 iulie și respectiv 10 iulie a.c. Trenul va circula pe distanța București – Sofia și retur, numai cu vagoane clasă.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru inconvenientele create și îi asigură că depune toate diligențele către căile ferate elene pentru reluarea rapidă a traficului, estimand că în data de 15 iulie, trenul București – Sofia - Slonic și retur va circula pe întreaga distanță.

Călatorii vor fi informați cu operativitate, imediat ce vom primi informațiile asupra schimbărilor care pot să intervină în desfășurarea normală a traficului feroviar.

Rugăm pasagerii care au bilete valabile pentru perioada afectată să se prezinte la casele de bilete pentru restituirea tarifului de transport. Căile ferate elene au informat că nu se va asigura transportul pasagerilor cu mijloace auto pe perioada grevei.

Trenurile spre/dinspre Salonic sunt următoarele:

• IR 461/1461 cu plecare vinerea, la ora 12:50, București Nord– Sofia – Salonic
  • IR 1460/460 cu plecare duminica, la ora 23:10 Salonic – Sofia – București Nord

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internațioal Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului nostru din stații.