CFR Călători reamintește că pe toată durata sezonului estival, 12 trenuri asigură legătura feroviară între Bucureşti și parcul acvatic de distracții Divertiland.

Trenurile ajung la destinaţie în aproximativ 25 minute, iar preţul unui bilet clasa a 2-a este de 3,9 lei. Copiii, elevii şi studenţii beneficiază de 50% reducere. De asemenea, sunt valabile și de alte reduceri: prin Cardul Tren Plus - 25%, prin oferta Minigrup 2 – 5 - între 10% și 25%, iar pentru o călătorie dus-întors - 10%.

Legăturile directe dintre Bucureşti şi Parcul de Divertisment Divertiland și retur sunt următoarele:

tabel diverti

CFR Călători mulțumeşte tuturor pasagerilor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren!

***

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să cumpere bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Programul Divertiland Park: www.divertiland.ro

=============================