CFR Călători reamintește pasagerilor care merg la mare cu trenul la final de săptămână că pot beneficia de reduceri cu Biletul de weekend, valabil  pentru orice destinație unde circulă trenurile CFR Călători.

tren la mare

La fiecare sfârșit de săptămână acesta oferă posibilitatea călătoriei cu reduceri de până la 35% pe orice rută tur-retur, cu orice tren, în funcţie de numărul weekendurilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4).

De exemplu, cu Biletul de weekend preţurile* aferente unei călătorii din cele patru weekenduri (8 călătorii) sunt:

La Trenul Tineretului

• București – Constanţa: 23.07 lei / sens / călătorie în loc de 33.40 lei cât ar fi tariful standard la tren Regio
  • Piteşti – Constanţa: 30.29 lei în loc de 44.50 tariful standard la tren Regio

La Trenurile Soarelui

• București Nord – Constanţa: 40.36 lei (pentru cele cu rang de trenuri InterRegio) în loc de 60 lei cât sunt tarifele standard
  • Braşov - Constanţa: 53.30 lei, în loc de 79.90 lei
  • Craiova sau Iaşi spre Constanţa: 60.84 lei, în loc de 91.50 lei la tariful standard

*Toate prețurile menţionate includ şi tariful de rezervare loc, în valoare de 3.90 lei.

Achiziţionarea Biletului de weekend se poate face numai de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR. Pentru mai multe detalii click aici

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații.