Update 17 august, ora 9h00

----

București, 16 august 2016

Preluare comunicat CFR Infrastructura - Intrerupere circulație feroviară între Vințu de Jos – Sibiu : https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?fref=nf

---

Circulația unor trenuri de călători este afectată din cauza problemelor apărute astăzi în timpul desfășurării lucrărilor la infrastructura feroviară, astfel:

1.   Circulația feroviară este întreruptă pe secția Vințu de Jos – Sibiu ca urmare a deraierii unui utilaj între stațiile Miercurea Sibiului și Apoldu de Sus, în jurul orei 13.15. Trenurile IR 1622 și IR 1621 Timișoara Nord – Brașov - București Nord și retur vor circula pe ruta ocolitoare Vințu de Jos -Copșa Mică-Sighișoara- Brașov, în loc de Vințu de Jos – Sibiu – Făgăraș -  Brașov.

Trenurile regio circulă până și de la Apoldu de Sus, respectiv Miercurea Sibiului având în vedere ca traficul este închis total între  Apoldu de Sus și Miercurea Sibilui.

2.   Pe secția Copșa Mică - Micăsașa, circulația a fost întreruptă în intervalul orar 10:05 – 14:09, trenurile 1745 și IR 1746 București Nord – Satu Mare și retur au așteptat redeschiderea liniei și vor ajunge la destinații cu întârzieri.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro/ro/tarife-tara/renuntare-calatorie

Rugăm pasagerii ca înainte de călătorie, să solicite informaţii despre modificările produse în traficul feroviar la numărul de telefon 021/9521, să se adreseze personalului nostru din stații sau să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro.