În acest sezon estival - lunile iunie, iulie şi august 2016 -  vânzările CFR Călători rezultate din cumpărarea online de bilete de tren au crescut cu 10% faţă de perioada similară din 2015.

foto site bilet onlineReamintim pasagerilor care utilizează internetul că aplicaţia de cumpărare a biletelor de tren onlinepoate fi accesată direct de pe site-ul oficial www.cfrcalatori.ro, din secţiunea  MyCFRCălători/Login. Aceasta facilitează cumpărarea de bilete la toate trenurile InterRegio şi Regio Expres cu regim de rezervare în trafic intern. La cumpărarea de bilete online se adaugă o reducere de 5% la suma finală, care se cumulează și cu alte discounturi. De exemplu, pentru călătorii care deţin Cardul Tren Plusreducerea este de aproximativ 30%.

Tipurile de bilete care pot fi achiziţionate sunt: bilete la preţ întreg, copil, elev sau student cu legitimație, bilete dus-întors, minigrup 2 – 5 sau bilete cu reducere la cumpărarea cu anticipaţie de 6 – 30 zile.Cumpărarea, modificarea sau restituirea biletelor CFR online se poate efectua până cel mai târziu cu 12 ore înainte de plecarea trenului, direct de către client din contul său de utilizator.

Pentru cumpărarea biletelor online, clienţii trebuie să se înregistreze în contul MyCFRCălători/Login de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi pe platformă, să aleagă destinaţia unde vor să ajungă şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirmată ca fiind plătită, clientul primeşte, via e-mail, varianta electronică a biletului de tren, disponibil şi din contul de utilizator.IMPORTANT pentru pasageri este faptul că tipărirea biletului online nu este obligatorie!Identificarea în tren are loc în baza ID-ului (codului) biletului electronic care poate fi notat / fotografiat și a Cărţii de Identitate.

Informaţii suplimentare despre utilizarea platformei sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro la secțiunea Tarife în ţară / Cum cumperi bilet sau la numerele de telefon: 0731990987, 021.319.353 (zilnic, în intervalul orar 08:00-20:00) şi 0731990129 (luni –vineri, în intervalul orar 09:00 -15:00).

CFR Călători mulțumeşte tuturor pasagerilor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren!