Update ora 17:30

De la ora 17:16 s-a redeschis și firul 1 de circulație Gugești -Sihlea cu restricție de 30 km/h.

Se circulă pe ambele fire de cale ferată.

----

Din cauza unei viituri, în zona localității Sihlea, în cursul acestei dimineţi – 24 august 2016, în intervalul orar 05:20 -06:09, circulaţia feroviară a fost închisă pe ambele fire între Râmnicu Sărat şi Focşani.

Traficul feroviar se realizează pe un fir.

Pasagerii din trenurile afectate, vor ajunge la destinații cu întârzieri:

• IR 1668 (Iaşi – Bucureşti Nord)
  • IR 1654 (Vatra Dornei Băi h – Bucureştiu Nord)
  • R 5056 (Mărăşeşti – Ploieşti Sud)
  • R 5101 (Buzău - Adjud)
  • IR 1554 (Ploiești – București Nord) este anulat, pasagerii fiind preluați de trenul IR 1558
  • IR 1650 Suceava – Bucureşti Nord
  • IR 1658 (Bacău - Bucureşti Nord)
  • IR 1661 (Bucureşti Nord – Iaşi)
  • IR 1655 Bucuresti – Bacau)
  • R 5055 (Ploieşti Sud – Mărăşeşti)

Cerem scuze călătorilor pentru neplăcerile create şi îi asigurăm că angajaţii feroviari acţionează operativ pentru desfăşurarea circulaţiei în condiţii de deplină siguranţă.

Rugăm pasagerii ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite în staţiile CFR, informaţii referitoare la întârzierile sau modificările survenite în circulaţia trenurilor de călători sau la telefon 021/9521.