CFR Călători informează că, în data de 25 august 2016, pentru efecutarea unor lucrări la infrastructura feroviară între stațiile Barabant și Alba Iulia, vor interveni următoarele modificări:

• Trenul IR 12820 Timișoara Nord – Teiuș Luduș  va circula cu orar modificat și ca tren IR 12824 pe distanța Timișoara Nord (plecare 04.00) – Teiuș (sosire 09.55) și ca tren IR 12822 pe distanța Teiuș (plecare 13.20) – Luduș (sosire 14.27).
  • Sa va asigura transbordarea pasagerilor de la trenul IR 12822 Teiuș – Luduș la trenul IR 11560 Teiuș - Iernut – Târgu Muerș cu mijloace auto pe distanța Luduș –Cuci – Iernut și pe distanța Luduș – Bogata Mureș – Iernut.
  • Trenul IR 1836 Cluj Napoca – Simeria - Târgu Jiu -București  Nord va circula ca tren IR 12836 pe distanța Cluj Napoca  (plecare 07.00) – Simeria - Târgu Jiu -București Nord (sosire  20.48).
  • De asemenea, şi în circulaţia trenurilor Regio sunt modificări, acestea fiind anunţate la nivel local.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.  Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521.