CFR Calatori informeaza ca, in perioada 29/30 august  - 2 septembrie a.c., pentru efectuarea unor lucrari la infrastructura feroviara din statia Chizatau  (sectia  Lugoj – Topolovat), vor interveni urmatoarele modificari in circulatia unor trenuri:

• in perioada 29/30 august  - 01/02 septembrie, trenul IR 1991 Mangalia – Timisoara Nord va circula ca tren IR 12191 Mangalia (plecare 17.00) – Timisoara Nord (sosire 07.55).

• in perioada 30 august - 02 septembrie, trenul  IR 1999 Caransebes – Resita Sud va circula ca tren IR 12999 Caransebes (plecare 06.24) – Resita Sud (sosire 07.35). • in perioada 30 august - 02 septembrie, trenul 1995 Craiova  (plecare 01.44) – Deva (sosire 07.00).

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.  Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521.