CFR Călatori informează că, în data de 31 august 2016, pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară între staţiile Podu Mureş – Crăciunel (secţia Coşlariu – Blaj), pentru trenurile IR 1745 şi 1746 Bucureşti Nord – Satu Mare şi retur se va asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto între staţiile Copşa Mică - Teiuş şi retur.

• trenul IR 1745 Bucureşti Nord – Copşa Mică – Teiuş – Satu Mare va circula ca tren IR 12735 Bucureşti Nord (plecare 06.00) – Copşa Mică (sosire 12.42), între Copşa Mică şi Teiuş se asigură transbordare pentru trenul IR 12745 Teiuş (plecare 14.30) – Satu Mare (sosire 22.40).
  • trenul IR 1746 Satu Mare – Teiuş – Copşa Mică - Bucureşti Nord va circula ca tren IR 12746 Satu Mare (plecare 03.47) –Teius (sosire 11.18), între Teiuş şi Copşa Mică se asigură transbordare pentru trenul IR 12738 Copşa Mică (plecare 13.30) – Bucureşti Nord (sosire 20.29).
  • trenul IR 1538 Cluj Napoca – Bucureşti Nord va circula ca tren IR 12538 Cluj Napoca (plecare 13.30) – Bucureşti Nord (sosire 23.10).
  • de asemenea, şi în circulaţia trenurilor Regio sunt modificări, acestea fiind anunţate la nivel local.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.  Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521.