CFR Călători informează că în perioada următoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor:

1. Pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară între Stana şi Huedin (secţia Cluj Napoca - Oradea), în intervalul orar 00:55 -7:55 (în data de 3 septembrie) şi în intervalul orar 22:30 (3 septembrie) – 07:20 (4 septembrie):

• în zilele de 02/03 şi 03/04 septembrie, trenul IR 406 Braşov – Dej Călători – Huedin – Episcopia Bihor – Biharkeresztes va circula ca tren IR 12428 pe ruta alternativă: Braşov (plecare 18.43) – Dej Călători – Jibou – Carei – Episcopia Bihor (sosire 05.27/plecare 05.42) – Biharkeresztes.
  • în zilele de 03 şi 04 septembrie, pasagerii trenutului IR 362, Cluj Napoca – Oradea – Budapesta, vor fi transferaţi în staţia Oradea din vagoanele româneşti, în vagoanele ungureşti, din cadrul aceluiaşi tren.
  • în zilele de 02/03 şi 03/04 septembrie, trenurile IR 1741 Bucureşti Nord – Satu Mare şi IR 1931 Mangalia – Oradea, şi în data de 04 septembrie, trenul IR 1531 Cluj Napoca – Timişoara Nord vor ajunge la destinaţii cu posibile întârzieri.
  • de asemenea, şi în circulaţia trenurilor Regio vor interveni modificări, acestea fiind anunţate la nivel local.

2. Pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară între Orţişoara şi Hm Vinga(secţia Aradu Nou – Timişoara):

•  în perioada 05 septembrie - 07 octombrie, trenul IR 1531 Cluj Napoca – Arad – Timişoara, pe distanţa Cluj Napoca – Arad va circula conform graficului de circulaţie, iar pe distanţa Arad – Timişoara Nord va circula pe rută alternativă prin Radna, ca tren IR 1537 Arad (plecare 10:34) – Timişoara (sosire 12:35).
  • trenul IR 460 Sofia – Ruse – Giurgiu Nord – Videle – Bucureşti Nord va circula cu orar modificat pe distanţa Ruse (plecare  16:30) – Bucureşti Nord (sosire 20:14).
  • trenul IR 461 Bucureşti Nord – Videle – Giurgiu Nord – Ruse – Sofia va circula cu orar modifcat pe distanţa Giurgiu Nord (plecare 15:10) – Ruse (sosire 15:35).

3. Modificari orare trenuri internţionale începând cu data de 1 septembrie, astfel:

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.  Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521.