CFR Călători informează că în perioada următoare, între 19 şi 22 septembrie, vor interveni modificări în circulaţia trenurilor:

1. Pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară între Vlădeni Ardeal şi Brădeţ (pe secţia Braşov – Făgăraş), în perioada 19 - 21 septembrie, între orele 08.00 – 13.20:

• în zilele de 19, 20şi 21 septembrie, trenul IR 347/1347 Lokoshaza – Curtici – Simeria – Sibiu – Braşov – Bucuresti Nord va circula ca tren 347/12347 pe rută alternativă: Lokoshaza – Curtici (sosire 03:35/ plecare 04:00) – Simeria – Şibot – Vinţu de Jos – Alba Iulia – Blaj – Mediaş – Braşov – Bucureşti Nord (sosire 15:50).
  • în zilele de 18/19, 19/20şi 20/21 septembrie, trenul IR 473/473 Lokoshaza – Curtici – Simeria – Sibiu – Braşov – Bucureşti Nord va circula ca tren IR  473/12473 pe ruta alternativă: Lokoshaza – Curtici (sosire 23:50/ plecare 00:15) – Simeria – Şibot – Vinţu de Jos – Alba Iulia – Blaj – Mediaş – Braşov – Bucureşti Nord (sosire 13:10).

2. Pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară din staţia Orăştie (pe secţia Simeria – Şibot):

• în zilele de 19/20 şi 21/22 septembrie, trenul IR 1766 Timişoara Nord – Iaşi va circula ca tren IR 12766, cu orare modificate: Timişoara Nord (plecare 14:05) – Iaşi (sosire 07:56).
  • în zilele de 20 şi 22 septembrie, trenul R 5570 (ramura de la trenul IR 1766) Suceava – Botoşani va circula ca tren R 13670, cu orare modificate: Suceava (plecare 06:02) – Vereşti – Botoşani (sosire 07:46).
  • trenul R 5581 Vereşti – Botoşani (ramura de la trenul IR 1755 Bucureşti – Vereşti – Suceava) este anulat, pasagerii cu destinaţia Botoşani vor putea călători din Vereşti cu trenul R 13670 Vereşti – Botoşani.
  • în zilele de 19 şi 21 septembrie vor interveni modificări şi în circulaţia trenurilor Regio, acestea fiind anunţate la nivel local.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.  Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521.