CFR Călători informează că în perioada 3-7 octombrie 2016, vor interveni modificări în circulaţia trenurilor, astfel:

1.Pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară între Hm Simbrea şi staţia Ghimeş (secţia Comăneşti - Ghimeş):

• în perioada 03 -  06 octombrie, trenul IR 1540 Braşov –  Miercurea Ciuc – Ghimeş - Iasi va fi anulat.
  • în perioada 04 - 07 octombrie, trenul IR 1541 Iaşi – Miercurea Ciuc – Braşov  va fi anulat.
  • în perioada 04 - 06 octombrie, circulă suplimentar trenul IR 12542 pe distanţa Miercurea Ciuc (plecare 11.39) – Braşov (sosire 13.23).
  • De asemenea, şi în circulaţia trenurilor Regio sunt modificări, acestea fiind anunţate la nivel local. Pe distanţa Ghimeş – Simbrea şi retur  se va asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto. Mijloacele auto opresc  şi în Hm Brustureasa şi Palanca.

2. Pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară între HM Sântimbru şi Bărăbanţ (secţia Teiuş – Vinţu de Jos), în data de 05 octombrie, în intervalul orar 09:30 – 15:30:

• trenul IR 12820 Timişoara Nord – Teiuş – Luduş va circula cu orare modificate, ca tren IR 12824 pe distanţa Timişoara Nord (plecare 04.04) – Teiuş (sosire 09.50) şi ca tren IR 12822 pe distanţa Teiuş (plecare 13.20) – Luduş (sosire 14.27).

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.  Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521.