UPDATE 13 octombrie 2016

Pentru preluarea traficului crescut de pasageri spre Iași, cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva, în această seară -13/14 octombrie, trenul IR 1755 București Nord (plecare 23:25) – Pașcani (sosire 05:18/ plecare 05:21)- la Suceava (sosire 06:21) va circula suplimentat cu 4 vagoane, pe distanța București Nord – Pașcani.

Din Pașcani, acestea vor forma mâine dimineață - 14 octombrie, trenul suplimentar IR 12559 Pașcani (plecare 05.30) – Iași (sosire 06.42).

------------

București, 10 octombrie 2016

CFR Călători informează că în perioada 10 – 19 octombrie 2016, pentru pasagerii care doresc să călătorească spre/dinspre Iași cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva, capacitatea de transport către această destinație va fi suplimentată la următoarele trenuri:

Sf Parascheva 2016

În perioada de 10/11 - 14/15 octombrie

• trenul IR 1667 București Nord (plecare 23:00)  – Iași (sosire 05:41)

În perioada 10 – 16.10.2016

• trenul IR 402-1 București Nord (plecare 19:15)  – Iași (sosire 02:49)
  • trenul IR 1663 București Nord (plecare 12:00) – Iași (sosire 18:46)
  • trenul IR 1662 Iași (plecare 06:10)  – București Nord (sosire 13:03)
  • trenul IR 401-2 Iași – București Nord (sosire 06:04)

În perioada 13/14 - 18/19 octombrie

• trenul IR 1668 Iași (plecare 23:16 ) – București Nord (sosire 06:18)

De asemenea, pentru preluarea traficului de călători, trenurile cu destinația Iași dinspre Timișoara, Constanța, Cluj Napoca, Galați  şi retur, vor fi suplimentate cu vagoane.

Cu Oferta Minigrup 2-5 pe ruta Bucureşti Nord – Iaşi, preţul unei călătorii la clasa a 2-a este de 69.6 lei/  pentru fiecare călător dintr-un grup de 5 adulţi.

Recomandăm tuturor pasagerilor să îşi procure din timp biletele de tren pentru evitarea aglomerației de la casele de bilete din gări. Alte canale de achiziție:

Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante. De exemplu, biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere  de 10%. În plus, pentru biletele cumpărate online se acordă reducerea suplimentară de 5%.

CFR Călători mulţumeşte tuturor celor care îşi cumpără de fiecare dată bilet de tren!

CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au bilet pentru a evita taxarea suplimentară în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Detalii suplimentare şi informații actualizate despre circulația trenurilor, se găsesc pe pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, la personalul din gări sau prin telefon la 021/9521.