Update, 12 octombrie 2016, ora 16:30

Circulația feroviară se desfășoară în continuare cu  restricții de viteză, de 5 km/h, la intrarea /ieșirea din stația Galați.

----------------------

Update, 12 octombrie 2016, ora 13:00

La această oră, traficul feroviar se desfășoară cu restricții de viteză de 5 km/h la intrarea /ieșirea din stația Galați, trenurile înregistrând întârzieri între 10 și 20 de minute atât la plecare, cât și la sosirea din Galați.

---------------------

București, 12 octombrie 2016, ora 9

CFR Călători informează că circulaţia trenurilor spre/ dinspre Galați este afectată de ploile abundente din ultimele ore, care au inundat macazurile.foto inundatii Catalin Gheorghe

La acest moment, traficul feroviar se desfăşoară cu dificultate, trenurile circulă pilotate, cu întârzieri:

• IR 1772, Galați – București Nord
  • IR 1732, Galați– Brașov
  • IR 1831, Galați–Cluj
  • R 7360, Galați – Buzău
  • R 7566, Galați – Mărășești
  • R 11072, Galați– București Nord
  • R 7002, Galați–București
  • R 7568, Galați – Mărășești

Informații Trenul meu

Recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să se informeze despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. Informaţii în timp real despre situaţia circulației trenurilor pot fi găsite pe http://cfr.ro/index.php/cauta-tren, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (trafic intern), sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Numerele de telefon de la stațiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Informații telefonice.

Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Tarife în ţară.

Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop desfăşurarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.

(foto - Cătălin Gheorghe)