București, 13 octombrie 2016

CFR Călători informează că din cauza prelungirii intervalului orar al lucrărilor realizate de CFR Infrastructură în data de 12/13 octombrie 2016, între staţia Işalniţa şi Hm Coţofeni (pe secţia Filiași – Craiova), următoarele trenuri InterRegio ajung la destinație cu întârzieri:

• IR 12695 București Nord – Timișoara  Nord
  • IR 1821 Constanța – București Nord –  Arad
  • IR 1822 Arad – București Nord – Constanța
  • IR 1826 Târgu Jiu – București Nord
  • IR 1696 Timișoara Nord – București Nord

Informații cu privire la circulația trenurilor Regio sunt furnizate la nivel local.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru inconvenientele create şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

Informații Trenul meu

Recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să se informeze despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. Informaţii în timp real despre situaţia circulației trenurilor pot fi găsite pe http://cfr.ro/index.php/cauta-tren, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (trafic intern), sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Numerele de telefon de la stațiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Informații telefonice.

Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Tarife în ţară.