Bucureşti,  14 octombrie 2016

CFR Călători informează că vor interveni modificări în circulaţia unor trenuri pentru efectuarea de lucrări la infrastructura feroviară, între staţiile Strehaia şi Ciochiuţa,astfel:

în perioada 17 – 20 octombrie 2016

• trenul IR 1825 Bucureşti Nord – Filiaşi – Turceni -Târgu Jiu va circula din Craiova cu orar modificat (pl.18.15) ca tren IR 12725 pe ruta Filiaşi – Turceni – Târgu Jiu (sos.20.08).
  • trenul IR 73-2 Lokosahaza - Curtici – Arad – Timişoara Nord – Caransebeş – Orşova – Drobeta Turnu Severin – Garniţa Hm. – Strehaia – Filiaşi – Craiova – Bucureşti Nord va circula din Curtici (sos. 11.45/pl. 12.10) ca tren IR 12273-2 pe ruta alternativă Arad - Petroşani - Turceni – Filiaşi – Craiova – Bucureşti Nord (sos. 22.56). Pe distanţa Timişoara Nord (pl. 13.55) – Caransebeş – Orşova – Drobeta Turnu Severin – Ciochiuţa (sos. 18.33) va circula ca tren IR 12774, iar  pe distanţa Strehaia (pl. 19.10) – Filiaşi – Craiova – Bucureşti Nord (sos.23.07) va circula trenul IR 12990. Se va asigura transbordare auto pe ruta Ciochiuţa – Strehaia de la trenul IR 12774 la trenul IR 12990.

în perioada 17 – 21 octombrie 2016

• trenul IR 1691 Bucureşti Nord – Craiova – Strehaia - Orşova - Timişoara Nord va circula din Bucureşti ca tren IR 12691 (pl. 10.40) pe ruta Craiova – Filiaşi – Strehaia (sos.14.45) şi ca tren IR 12791 pe ruta Ciochiuţa (pl. 15.15)  – Timişoara Nord (sos.20.11). Se va asigura transbordare auto pe ruta Strehaia – Ciochiuţa de la trenul IR 12691 la trenul IR 12791.
  • trenul IR 1692 Timişoara Nord – Caransebeş –Orşova – Drobeta Turnu Severin - Craiova – Bucureşti Nord va circula din Timişoara Nord (pl.05.30) ca tren IR 12692 pe ruta Caransebeş – Orşova – Drobeta Turnu Severin – Ciochiuţa (sos. 10.14) şi ca tren IR 12992 pe ruta Strehaia (pl. 11.08) – Filiaşi – Craiova – Bucureşti Nord (sos.15.12). Se va asigura transbordare auto pe ruta Ciochiuţa – Strehaia de la trenul IR 12692 la trenul IR 12992.
  • trenul IR 1591 Bucureşti Nord – Craiova – Filiaşi – Drobeta Turnu Severin va circula din Bucureşti Nord (pl. 06.45) ca tren IR 12591 pe ruta Craiova – Filiaşi – Strehaia (sos.10.46).Se  va asigura transbordare auto pe ruta Strehaia - Ciochiuţa de la trenul IR 12591 la trenul IR 12891.
  • trenul IR 1590 Drobeta Turnu Severin – Strehaia -– Filiaşi – Craiova – Bucureşti Nord se anulează.
  • trenul IR 12590 va circula pe ruta Strehaia (pl. 15.30) - Filiaşi – Craiova – Bucureşti Nord (sos.19.40).

în perioada 17/18 – 20/21 octombrie 2016

• trenul IR 1693  Bucureşti Nord – Craiova- Filiaşi- Strehaia - Timişoara Nord va circula cu orar modificat din Bucureşti Nord (pl. 14.45) ca tren IR 12825 pe ruta Craiova – Filiaşi – Strehaia (sos. 18.50) şi ca tren IR 12793 pe ruta Ciochiuţa (pl. 19.20)  – Timişoara Nord (sos. 00.06). Se va asigura transbordare auto pe ruta Strehaia – Ciochiuţa de la trenul IR 12825 la trenul IR 12793.
  • trenul IR 1695 Bucureşti Nord – Orşova - Timişoara Nord va circula din Bucureşti Nord (pl. 21.45) ca tren IR 12295/-2 pe ruta alternativă Craiova – Filiaşi – Turceni – Livezeni – Simeria – Glogovăţ - Aradu Nou -  Vinga – Timişoara Nord (sos. 09.50).
  • trenul IR 1696 Curtici - Timişoara Nord – Orşova – Craiova – Bucureşti Nord va circula cu orar modificat din Timişoara Nord (pl. 20.00) ca tren IR 12296/-1 pe ruta alternativă Aradu Nou – Glogovăţ – Simeria - Petroşani – Târgu Jiu - Turceni – Filiaşi – Craiova – Bucureşti Nord (sos. 08.20). Pe ruta Timişoara Nord (pl. 10.00) – Caransebeş – Orşova – Drobeta Turnu Severin – Ciochiuţa (sos.14.51) va circula trenul IR 12792. Se va asigura transbordare auto pe ruta Ciochiuţa – Strehaia de la trenul IR 12792 la trenul IR 12590.

în perioada 18 – 21 octombrie 2016

• trenul IR 72-1 Bucureşti Nord – Craiova - Orşova - Timişoara Nord – Curtici – Lokosahaza va circula din Bucureşti Nord (pl. 05.45) ca tren IR 12272-1 pe ruta alternativă Craiova – Filiaşi – Turceni – Petroşani – Arad – Curtici (sos. 16.34/pl. 16.54)– Lokosahaza. Pe ruta Ciochiuţa (pl. 11.16)  – Timişoara Nord (sos.16.11) trenul IR 72-1 va circula ca tren IR 12891.

De asemenea, în perioada 17- 21 octombrie, vor interveni modificări şi în circulaţia trenurilor Regio, acestea fiind anunţate la nivel local.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de aceste modificări şi le mulţumeşte  pentru înţelegere.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea   taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521.