București,  21 octombrie 2016

CFR Călători informează că, în perioada 22 octombrie (ora 10.00) - 23 octombrie (ora 18.00), pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară în stația Margina (pe secția Ilia – Lugoj), vor interveni modificări în circulaţia trenurilor, astfel:

în zilele de 21/22 și 22/23 octombrie

• trenul IR 1837 Iași – Ilia – Lugoj – Timișoara Nord se va anula.
  • va circula trenul IR 12837 pe ruta alternativă și cu orar modificat: Iași (plecare 19.25)  – Ilia – Glogovăț – ARADU NOU – Timișoara Nord (sosire 12.07).

la data de 22/23 octombrie

• trenul IR 1838 Timișoara Nord – Lugoj – Ilia – Iași se va anula.
  • va circula trenul IR 12838 pe ruta alternativă și cu orar modificat: Timișoara Nord (plecare 18.04)  – ARADU NOU – Glogovăț – Ilia – Iași (sosire 10.37).

la data de 22 octombrie

• trenul IR 812 Timișoara Nord – Lugoj – Ilia – Sibiu se va anula.
  • va circula trenul IR 12812 pe ruta alternativă și cu orar modificat: Timișoara Nord (plecare 15.57) – Timișoara Est – Remetea Mica – RADNA – Ilia – Sibiu (sosire 22.43).
  • trenul IR 12819 Luduș  – Ilia – Lugoj – Timișoara Nord se va anula.
  • va circula trenul IR 12719 pe ruta alternativă și cu orar modificat: Luduș  (plecare 17.13) – Ilia – Radna – Remetea Mica – Timișoara Est  – Timișoara Nord (sosire 23.31).

la data de 23 octombrie

• trenul 1811 Sibiu – Ilia – Lugoj – Timișoara Nord se va anula.
  • va circula trenul IR 12811 pe ruta alternativă și cu orar modificat: Sibiu (plecare 03.30) – Ilia – RADNA – Remetea Mica – Timișoara Est  – Timișoara Nord (sosire 10.08).
  • trenul 12820 Timișoara Nord – Lugoj – Ilia – Luduș se va anula.
  • va circula trenul IR 12720 pe ruta alternativă și cu orar modificat: Timișoara Nord (plecare 07.45) – Timișoara Est – Remetea Mica – Radna – Ilia – Luduș (sosire 14.27).

De asemenea, în perioada 22 - 23 octombrie vor interveni modificări și în circulația tenurilor Regio, acestea fiind anunțate la nivel local.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.  Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521.