București,  25 octombrie 2016

CFR Călători informează că în zilele de 26 și 27 octombrie, în intervalul orar 10.50 și 17.00, pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară între Iacobeni și Argestru (secția Ilva Mică - Suceava), vor interveni următoarele modificări:

• IR 1831 Galați – Suceava  - Vatra Dornei - Cluj Napoca se va anula și vor circula trenurile: IR 12839 Galați (plecare 06.00)  – Tecuci – Suceava (sosire 12.55) și IR 12845 Vatra Dornei (plecare 15.47)  – Cluj Napoca  (sosire 20.22).
  • IR 1832 Cluj Napoca – Vatra Dornei - Suceava - Galați se va anula și vor circula trenurile: IR 12846 Cluj Napoca (plecare 09.20) – Vatra Dornei (sosire 13.44) și IR 12840 Suceava (plecare 16.23) – Tecuci – Galați (sosire 22.54).

De asemenea, în zilele de 26 și 27 octombrie vor interveni modificări și în circulația tenurilor, acestea fiind anunțate la nivel local.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.  Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521.