CFR Călători informează că vor interveni modificări în circulaţia unor trenuri pentru efectuarea de lucrări la infrastructura feroviară, între staţiile Luduş şi Iernut,astfel:

în perioada 29 octombrie  –  20 noiembrie 2016

• trenul R 4542 Târgu Mureş – Deda se va anula şi va circula trenul IR 12442/-1 Târgu Mureş – Deda – Cluj Napoca, cu plecare din Târgu Mureş la ora 07.20 şi sosire în Cluj Napoca la ora 12.20.
  • trenul R 4545 Deda – Târgu Mureş se va anula şi va circula trenul IR 12445/-2 Cluj Napoca – Deda –Târgu Mureş, cu plecare din Cluj Napoca la ora 07.28 şi sosire în Târgu Mureş la ora 13.40.

în perioada 30 octombrie  –  21 noiembrie 2016

• trenul IR 1819/-2 Târgu Mureş – Iernut – Luduş – Timişoara Nord va circula ca tren IR 11557 pe ruta Târgu Mureş (pl. 16.15) – Iernut (sos. 16.49) și ca tren IR 12819/-2 pe ruta Luduş – Timişoara Nord cu plecare din Luduş la ora 17.13 şi sosire în Timişoara Nord la ora 23.48. Se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto de la trenul IR 11557 la trenul IR 12819, pe ruta Iernut – Cuci – Luduș şi pe ruta Iernut – Bogata Mureş - Luduș.
  • trenul IR 1820/-1 Timiştren IR 12820/-1 pe ruta Timişoara Nord (pl 07.38)  – Luduş14.27) și ca tren IR 11560 pe ruta Iernut 14.54) – Târgu Mureș (sos.15.30). Se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto de la trenul IR 12820 la trenul IR 11560, pe distanţa Luduş – Cuci – Iernut şi pe distanţa Luduş – Bogata Mureş – Iernut.

în perioada 31 octombrie  –  21 noiembrie 2016

• trenul R 4537 Târgu Mureş  – Iernut – Luduş – Războieni– Cluj Napoca va circula ca tren R 11549 pe distanţa Târgu Mureş (pl. 11.36) – Iernut (sos.12.17) şi ca tren R 11551 pe distanţa Luduş (pl. 12.55)  – Războieni (sos.13.22). Se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto de la trenul R 11549  la trenul R 11551, pe distanţa Iernut – Cuci – Luduş şi pe distanţa Iernut – Bogata Mureş – Luduş.
  • trenul R 4536 Cluj Napoca – Războieni – Luduş – Iernut –  Târgu Mureş va circula ca tren R 11562 pe ruta Războieni (pl. 16.38) – Luduş (sos.17.03) şi ca tren R 11564 pe ruta Iernut (pl.17.27) – Târgu Mureş(sos. 18.15). Se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto de la trenul R 11562 la trenul R 11564 pe distanţa Luduş – Cuci – Iernut şi pe distanţa Luduş – Bogata Mureş – Iernut.

în perioada 31 octombrie  –  21 noiembrie 2016, fără zilele de 5 şi 6 noiembrie

• trenul  IR 366 -1 Braşov – Biharkeresztes - Budapesta va circula din Braşov (pl. 07.58) ca tren IR 12366-1 pe ruta Deda – Cluj Napoca – Episcopia Bihor (sos.18.00/pl.18.15) – Biharkeresztes.
  • trenul R 11568 (ramură pt. tren 12366-1) va circula pe ruta Târgu Mureş (pl. ora 10.15) – Deda (sos.ora 11.38)
  • trenul IR 367-2  Biharkeresztes – Braşov, va circula ca tren IR 12367-2 pe ruta Biharkeresztes – Episcopia Bihor (sos. 11.05/pl.11.20) - Cluj Napoca -  Deda –  Braşov (sos. 21.57).
  • trenul R  11573 (ramură de la tren 12367-2) va circula pe ruta Deda (pl. 17.58 ) – Târgu Mureş (sos. 19.33).

De asemenea, în perioada 29 octombrie – 21 noiembrie, vor interveni modificări şi în circulaţia trenurilor Regio, acestea fiind anunţate la nivel local.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de aceste modificări şi le mulţumeşte  pentru înţelegere.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea   taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521.

Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere , contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Tarife în ţară.