CFR Călători informează că mâine, 1 noiembrie, vor interveni modificări în circulaţia unor trenuri pentru efectuarea de lucrări la infrastructura feroviară, între staţiile Cîmpu Libertăţii şi Blaj (pe secția Copșa Mică – Blaj), astfel:

• trenul IR 1745 Bucureşti Nord – Copşa Mică –Teiuş – Satu Mare va fi anulat. Între Bucureşti Nord și Copşa Mică va circula trenul IR 12735 Bucureşti Nord (plecare 06.00) - Copşa Mică (sosire 12.42). Între Teiuş și Satu Mare va circula trenul IR 12745 Teiuş (plecare 14.30) - Satu Mare (sosire 22.40). Între Copşa Mică și Teiuş se va asigura transportul călătorilor cu mijloace auto de la trenul IR 12735 la trenul IR 12745.
  • trenul IR 1746 Satu Mare – Teiuş – Copşa Mică – Bucureşti Nord va fi anulat. Între Satu Mare și Teiuş va circula trenul IR 12746 Satu Mare (plecare 03.47) – Teiuş (sosire 11.18). Între Copşa Mică și Bucureşti Nord va circula trenul IR 12746 Copşa Mică (plecare 13.30) - Bucureşti Nord (sosire 20.29). Între Teiuş şi Copşa Mică se va asigura transportul călătorilor cu mijloace auto de la trenul IR 12746 la trenul IR 12738.
  • trenul IR 1538 Cluj Napoca – Bucureşti Nord va fi anulat. Între Cluj Napoca și Bucureşti Nord va circula trenul IR 12538 Cluj Napoca (plecare 13.30) - Bucureşti Nord (sosire 23.10).

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de aceste modificări şi le mulţumeşte  pentru înţelegere.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea   taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521.

Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere , contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Tarife în ţară.