București, 7 noiembrie 2016

CFR Călători informează că în perioada 8-16 noiembrie 2016, în intervalul orar 09:00 – 17:00, pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară între stațiile Chiajna și Grădinari, trenurile de mai jos  vor înregistra întârzieri între 10 și 30 de minute.

IR 1823,  IR 1826, IR 1691, IR 1599, IR 1692, IR 1825, IR 1595, IR 1824, IR 1693, R 9004, R 9309 și R 1835.

foto lucrari - nov 2016

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.  Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521.