Bucureşti, 11 noiembrie 2016

CFR Călători informează că vor interveni modificări în circulaţia unor trenuri pentru efectuarea de lucrări la infrastructura feroviară, astfel:

1. Între staţiile Grădiniţa şi Larion

În ziua de 12 noiembrie 2016,trenul IR 1833/-2 Iaşi - Cluj Napoca – Oradea – Timişoara Nord va fi anulat. Pe distanţa Iaşi - Cluj Napoca – Oradea – Timişoara Nord va circula trenul IR 12933/-2, cu plecare din Iaşi la ora 07.08 şi sosire în Timişoara Nord la ora 22.50.

2. Între staţiile Voila - Ucea şi Arpaş - Porumbacu

în zilele de 14, 15 şi 16 noiembrie 2016

• trenul IR 75-2 va circula conform graficului de circulaţie pe distanţa Lokoshaza - Curtici şi va fi anulat pe distanţa Curtici – Sibiu – Făgăraş – Braşov. Între Curtici şi Sibiu va circula trenul IR 12079 -2 cu plecare din Curtici la ora 14.07 şi sosire în Sibiu la ora 20.02.
  • trenul IR 12076 va circula pe distanţa Făgăraş (plecare 21.34) – Braşov(sosire
  • trenul IR 1527 Bucureşti Nord – Braşov – Făgăraş – Sibiu va fi anulat. Între Bucureşti Nord şi Făgăraş va circula trenul IR 12529 cu plecare din Bucureşti Nord la ora 15.45 şi sosire în Făgăraş la ora 20.20. Între Ucea şi Sibiu va circula trenul IR 12527, cu plecare din Ucea la ora 21.30 si sosire în Sibiu la ora 23.05. Pe distanţa Făgăraş – Ucea va fi asigurat transportul călătorilor cu mijloace auto de la trenul IR 12529 la trenul IR 12527.

în zilele de 14, 15, 16 şi 17 noiembrie 2016

• trenul IR 347-2/1347-2 Lokoshaza – Curtici - Bucureşti Nord va circula conform graficului de circulaţie pe distanţa Lokoshaza – Curtici şi va fi anulat pe distanţa Curtici – Vinţu de Jos – Sibiu – Braşov – Bucureşti Nord.
  • trenul IR 74-1 va fi anulat pe distanţa Braşov – Făgăraş – Sibiu – Curtici  şi va circula conform graficului de circulaţie pe ruta Curtici – Lokoshaza.
  • trenul IR 1621/-2 Bucureşti Nord – Timişoara Nord va fi anulat. Din Bucureşti Nord (plecare 10.00) va circula trenul IR 12623/-2 pe ruta alternativă Braşov - Sighişoara – Mediaş – Vinţu de Jos – Aradu Nou – Timişoara Nord (sosire 23.30).
  • trenul IR 1622/-1 Timişoara Nord – Bucureşti Nord va fi anulat. Din Timişoara Nord (plecare 08.11) va circula trenul IR 12624/-1 pe ruta alternativă Sighişoara – Braşov – Bucureşti Nord (sosire 21.15).

în zilele de 14/15, 15/16 şi 16/17 noiembrie 2016

• trenul IR 1346-1/346-1 va fi anulat pe distanţa Bucureşti Nord - Curtici, iar între Curtici şi Lokoshaza va circula conform graficului de circulaţie. Din Bucureşti Nord (plecare 14.00) va circula trenul IR 12346-1 pe ruta alternativă  Braşov - Sighişoara – Mediaş – Vinţu de Jos – Curtici (sosire 01.40)
  • trenul IR 12347-2 va circula din Curtici (plecare 04.00) pe ruta alternativă Vinţu de Jos – Mediaş – Sighişoara – Braşov - Bucureşti Nord (sosire 15.50)
  • trenul IR 472-1 Bucureşti Nord - Braşov – Făgăraş – Sibiu – Curtici– Lokoshaza va circula din Bucureşti (plecare 17.45) ca tren 12478/-1 pe ruta alternativă Braşov - Sighişoara – Mediaş – Copşa Mică - Sibiu– Vinţu de Jos –Curtici (sos. 08.27/pl.08.47) – Lokoshaza.
  • trenul IR 473-2 va fi anulatpe distanţa Curtici – Vinţu de Jos – Sibiu – Braşov – Bucureşti Nord şi  va circula în relaţia Lokoshaza - Curtici conform graficului de circulaţie.

în zilele de 15, 16 şi 17 noiembrie 2016

• trenul IR 12077 va circula pe distanţa Braşov (plecare - Făgăraş (sosire 06.39).
  • trenul IR 12078-1 va circula pe distanţa Sibiu (plecare - Curtici (sosire 14.42).
  • trenul IR 12479/-2 Curtici - Bucureşti Nord va circula din Curtici (plecare 00.15) pe ruta alternativă Vinţu de Jos - Sibiu – Copşa Mică – Mediaş – Sighişoara – Braşov – Bucureşti Nord la ora 14.16.
  • trenul IR 1526 Sibiu – Făgăraş – Braşov – Bucureşti Nord va fi anulat. Între Sibiu şi Ucea va circula trenul IR 12526  cu plecare din Sibiu la ora 05.25 şi sosire în Ucea la ora 06.36. Pe distanţa Făgăraş – Braşov – Bucureşti Nord  va circula trenul IR 12528, cu plecare din Făgăraş la ora 07.10 şi sosire în Bucureşti Nord la ora 11.20. Pe distanţa Ucea – Făgăraş va fi asigurat transportul călătorilor cu mijloace auto de la trenul IR 12526 la trenul IR 12528.

3. Între staţiile Dorneşti şi Vicşani

în perioada 14 - 30 noiembrie 2016, fără zilele de sâmbătă şi duminică

• trenul IR 384/-1 Suceava – Dorneşti – Vicşani – Vadu Siretului va fi anulat.
  • trenul IR 381/-2 Vadu Siretului – Vicşani – Dorneşti –Suceava - Bucureşti Nord va fi anulat. Din Suceava (plecare 16.01) va circula trenul IR 12382 pe distanţa Paşcani – Bacău – Buzău – Ploieşti Sud – Bucureşti Nord (sosire 22.50).

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de aceste modificări şi le mulţumeşte  pentru înţelegere.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea   taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521.

Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere , contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Tarife în ţară.