Bucureşti, 16 noiembrie 2016

Foto stand pt comunicatÎn perioada 17 – 20 noiembrie 2016, CFR Călători participă la cea de a 36-a ediție a Târgului de Turism al României, care se desfăşoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

Vă aşteptăm la Standul 25 b - din Pavilionul C2, care va fi deschis de joi până sâmbătă între orele 10:00 - 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 - 16:00.

În perioada Târgului de Turism al României, la standul nostru, vizitatorii se vor putea bucura de reduceri:

• 45% reducere la cumpărarea biletelor de tren emise la standul CFR Călători
  • vouchere pentru cumpărarea biletelor de tren în trafic intern cu reducere 45 %, cu valabilitate până la data de 10 decembrie 2016.

Şi vor afla detalii despre:

• “Trenurile Zăpezii 2017” şi ofertele către principalele destinaţii turistice şi nu numai,  din țară și din Europa. “Trenurile Zăpezii 2017” vor circula în sezonul de iarnă spre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi: Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroşani (Staţiunea Straja) şi Piatra Neamţ.
  • Trenul Charter - pentru firmele și agențiile de turism care pregătesc evenimente speciale (un pachet turistic „altfel”, petreceri private, revelioane, conferinţă de presă, lansare de produs, filmări, team building-uri etc). Trenul Charter este un produs inedit al CFR Călători, prin care un tren poate fi „închiriat” pentru a fi la dispoziţia exclusivă a unui client persoană fizică sau juridică și poate fi personalizat conform solicitărilor acestuia.
  • Parteneriate cu operatorii și agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online”.  La stand vor afla cum pot încheia parteneriate de vânzare a biletelor de tren.