București, 16 ianuarie 2016

Update 08:20

Traficul feroviar a reintrat în graficele normale. La această oră nu sunt linii închise și nici trenuri blocate, circulația se desfășoară în condiții de siguranță.

Legăturile feroviare sunt asigurate pe toate rutele, iar pentru ziua de 16 ianuarie sunt anulate următoarele trenuri:

R 8573 Slobozia Veche-Fetesti
R 8572 Fetesti-Slobozia Veche
R 8382 Mangalia-Constanta

Ne cerem scuze pentru neplăcerile provocate de întârzierile / disfuncționalitățile apărute.

----

București,15 ianuarie 2017

Traficul feroviar a reintrat în graficele normale. La această oră nu sunt linii închise și nici trenuri blocate, iar circulația se desfășoară în condiții de siguranță.
Până la reintrarea în graficele din turnus, în vederea reorganizării garniturilor, au fost anulate pentru astăzi trenurile Regio de pe rutele:

Nr. crt. Număr tren Ruta pe care SE ANULEAZĂ
1 8652 Tulcea Oraș - Medgidia
2 8573 Slobozia Veche - Fetești
2 8572 Fetești - Slobozia Veche

Ne CEREM SCUZE pentru neplăcerile pe care le-ați avut / le aveți / din cauza eventualelor întârzieri / disfuncționalități apărute.

Menținem legătura cu gestionarul de Infrastructură astfel încât, funcţie de evoluţia vremii, traficul feroviar să fie asigurat pe toate magistralele feroviare. În situaţia în care vor fi modificări în circulația trenurilor, acestea vor fi publicate pe toate canalele de noastre de comunicare.

De asemenea, călătorii pot obţine informaţii despre circulaţia trenurilor la tel 0219521 sau accesand camerele web – tabele cu orele de sosire/plecare din gările Bucureşti Nord, Craiova, Timişoara, Braşov şi Iaşi http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web

Trenul meu - informaţii despre trenurile aflate în circulaţie. Numărul trenului va fi scris în câmpul aferent şi se va apăsa butonul Informaţii tren http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren Fotografia postată de CFR Infrastructura.

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.