Condiții de participare campanie

“Iubește și călătorește cu CFR Călători!”

1.Organizatorul Campaniei

1.1 Campania “Iubește și călătorește cu CFR Călători!” este organizată de către SNTFC CFR Călători SA, cu sediul social în B-dul Dinicu Golescu nr.38, sector 1, București, cod 010873, Tel./Fax.(021)319.0338 Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

1.2. Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament, fiind obligatoriu pentru toți Participanții.

1.3 Organizatorul, SNTFC CFR Călători SA, iși rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei, modificari ce vor fi facute publice pe site-ul oficial CFR Calatori in sectiunea Noutati / Informatii Importante.

1.4 SNTFC CFR Călători SA se obligă să le respecte Participanților drepturile prevazute de lege și va utiliza baza de date pentru a trimite corespondența și pentru a realiza rapoarte statistice.

2. Participanții și condițiile de participare

2.1 Pentru a participa la Campanie, participanții trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

1. să calatorescă în cuplu și să prezinte la standul CFR Calatori din cadrul TTR 16-19 februarie 2017 două bilete de tren (pt același tren, aceeași dată și aceeași distanță) emise în perioada 01 Februarie – 19 Februarie 2017, în valoare de minimum 25 lei / persoană (minimum 50 lei / cuplu);

2. să fie deja abonat / să fie de acord cu abonarea la newsletter în momentul primirii premiului

3. să viziteze Standul CFR Călători din cadrul Târgului de Turism al Romaniei, în 16 Februarie – 19 Februarie 2017;

2.2 La Campanie NU pot participa angajații Organizatorului, SNTFC CFR Călători SA, precum și rudele de gradul I (copii și parinți) și soțul /soția celor mentionați mai sus.

3. Premiul Campaniei si atribuirea acestuia

3.1. Premiul Campaniei se atribuie primelor 50 de cupluri care vizitează standul CFR Călători și indeplinesc condițiile de participare la campanie și constă în: - USB Memory Sticks 16 GB personalizat cu sigla CFR Călători (100 buc / echivalentul a 50 cupluri); - pix cu stylus touch screen personalizat cu sigla CFR Călători (100 buc / echivalentul a 50 cupluri);

3.2. Atribuirea premiului

1. Ridicarea premiilor se va face de la standul CFR Călători din cadrul Târgului de Turism al Romaniei, în perioada 16 – 19 Februarie 2017, Bucuresti Romexpo - Pavilionul C5 – Stand 62

2. Primele 50 cupluri care se vor prezenta la stand vor primii câte 1 USB Memory Sticks / pers. personalizat cu sigla CFR Călători și 1 Pix cu stylus touch screen / pers. personalizat cu sigla CFR Călători.

3. Pentru a evita acordarea mai multor premii unui singur Participant, la primirea premiului se va completa o declarație conform modelului de mai jos.

Model:

Acordare premiu Campanie „Iubește și călătorește cu CFR Călători!”

Nume / Prenume : ___________________ / _________________

Adresa e-mail: ______________________ / ________________

Număr bilet tren: ____________________ / ________________

Am primit: 

X Pix cu stylus touch screen / X USB Memory Sticks personalizat CFR Calatori

Sunt deja abonat /sunt de acord cu abonarea la newsletter.

Data:  

Semnătura:

Pentru nelămuriri vă rugăm să ne scrieți la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Sondaj

În care din variantele următoare ați cumpăra Cardul TrenPlus?