http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

 

 
 
Cu Cardul TrenPlus
 
25% reducere
 
 la cumpărarea biletelor de tren
           
         
                 Ce este cardul TrenPlus:
      Este o legitimaţie nominală, cu o perioadă de valabilitate de un an de zile şi oferă posibilitatea procurării de legitimaţii de călătorie cu reducere de 25% din tariful de   transport, în număr nelimitat în perioada de valabilitate, pentru posesorul acestuia.   
De unde se poate procura:

       Poate fi procurat, contra cost, numai de la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimaţiilor de călătorie, de orice călător, indiferent de vârstă, în baza unei cereri scrise (formular tipizat- vezi aici) în care să se menţioneze data de începere a valabilitatii, numele posesorului, CNP, adresa şi opţional alte date de contact (e-mail, etc.).
 
Pret - 100 lei
 
Restituire
 
       Restituirea tarifului de emitere a cardului este posibilă înainte de prima zi de valabilitate cu reţinerea unui comision de 10% din valoarea acestuia. Tariful de emitere a cardului (100 lei) nu se restituie după prima zi de valabilitate a cardului. Nu se restituie tarifele de emitere pentru cardurile pierdute, furate sau rămase neutilizate, indiferent de cauză
 
Duplicat
 
       În cazul deteriorării legitimației Card TrenPlus se poate emite un "Card TrenPlus-Duplicat" cu aceeași valoare, în baza unei noi cereri de emitere a cardului TrenPlus unde  se va preciza motivul solicitării duplicatului.
Posesorul unui card TrenPlus care reclamă pierderea sau furtul cardului va trebui să iși procure un nou card contra cost, incepand cu 01.02.2017.
              Conditii de utilizare :

  •  În baza unui card „TrenPlus ” se pot cumpara legitimaţii de călătorie  pe orice relaţie, la tren de orice rang şi clasă comercială, cu o reducere de 25% din valoarea tarifului de transport integral,de la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de voiaj CFR (care au sistem electronic de emitere a legitimaţiilor de călătorie), precum si online.  Tariful de rezervare a locului clasă şi tariful suplimentului de pat / cuşetă se achită integral, la trenurile cu regim de rezervare.
  • Reducerea acordata in baza acestei oferte NU se cumulează cu  reduceri acordate de alte oferte comerciale (dus-întors, minigrup, anticipaţie, fidelitate, etc.)sau facilităţi stabilite în baza unor acte normative, cu excepţia reducerilor acordate la cumpararea online a biletelor CFR.
  •  În tren, călătorul este obligat să prezinte împreuna cu biletul şi cardul TrenPlus în baza caruia s-a emis, precum si un act de identificare cu poza si CNP (CI/BI/paşaport).
  •  În situaţia în care la controlul în tren, pentru o legitimaţie de călătorie cu reducere procurată în baza unui card TrenPlus, nu se prezintă şi cardul respectiv, călătorul este obligat să plătească diferenţele tarifare la tarif de taxare în tren, respectiv diferenţa între tariful de taxare în tren corespunzător rang, clasă şi distanţă şi suma efectiv plătită pe biletul prezentat.
  •  Legitimaţiile de călătorie emise cu reducere în baza unui card TrenPlus, au aceleaşi drepturi privind modificarea contractului de transport ca şi un bilet preţ întreg cumpărat prin canalul de distribuţie.

Legitimaţiile de călătorie cu reducere emise în baza cadrului TrenPlus se restituie în condiţii generale de restituire valabile pentru canalul de distribuţie prin care au fost procurate (prin ghişeele de vânzare de la unităţile CFR, automatele de bilete, online).

 

Sondaj

Pentru călătoria cu TRENUL în WEEKEND cea mai avantajoasă OFERTĂ este: