http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

Update: De la data de 04 septembrie, administratia feroviara din Ungaria ne-a comunicat faptul ca trenul 346 Dacia va putea realiza parcursul stabilit, pana la destinatie - Viena, sub rezerva unor decizii de ultima ora, generate de evolutia situatiei migrantilor din Budapesta. In ciculatia trenurilor spre/dinspre Ungaria/Austria pot aparea intarzieri.
București, 3 septembrie 2015,
ora12h30

Trenurile internaționale suspendate temporar de la  Budapesta către Austria/Europa deVest 

Administratorul de cale ferată din Ungaria a notificat astăzi, 03 septembrie, CFR Călători despre faptul că, din motive de siguranță pentru pasageri, traficul feroviar internațional din Ungaria spre Austria/Europa de Vest (Budapesta – Hegyeshalom  fr si Budapesta – Sturovo fr) este temporar suspendat.

Astfel, trenul DACIA 346 București – Viena,  cu plecare astăzi la ora 14 din Gara de Nord va circula până la Budapesta. De aici către frontiera Hegyeshalom  pasagerii pot circula numai cu trenurile din traficul intern al căii ferate din Ungaria (www.mavcsoport.hu).

Precizăm că ceicare au bilete la trenurile internaționale către aceste destinații si care vor  renunța la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor neutilizate/pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport în vigoare, în traficul internaţional de pasageri pe calea ferată. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro  

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, pasagerii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internațioal Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Sondaj

Pentru călătoria cu TRENUL în WEEKEND cea mai avantajoasă OFERTĂ este: