CFR Calatori
sigla guvern
Din 15 noiembrie 2022, poti cumpara bilete online in trafic intern, până la ora de plecare din staţie a trenului. Află detalii
Avantajos! Ai 5% REDUCERE la cumpărarea biletelor în trafic intern de pe site, din aplicaţia mobilă şi de la automatele de bilete!

RailPlus

Cu RailPlus ai 15% REDUCERE!

Oferta RailPlus permite călătorilor de orice vârstă, ca în schimbul achiziţionării unei cărţi nominale, să beneficieze timp de un an de o reducere de 15%, din tariful integral al biletelor internaţionale (transfrontaliere) pe relaţii fixe origine – destinatie (Ex: Bucuresti –Viena).

Preţul unei cărţi RailPlus este:
» 5€ pentru tineri până la 26 ani şi seniori de la 60 ani
» 15€ pentru adulţi

Important se știut!

  • Suplimentele pentru utilizarea anumitor trenuri şi vagoane, precum şi dreptul de rezervare trebuie să fie plătite integral de călători.
  • Majoritatea transportatorilor admit schimbarea itinerariului şi a clasei.
  • Cartea RailPlus este nominala şi nu este transmisibilă.
  • Cartea RailPlus trebuie sa fie prezentată împreună cu legitimaţia de călătorie personalului de control din tren. De asemenea se va prezenta un act de identitate (ex: carte de identitate, paşaport etc), în cazul în care personalul de control din tren solicită acest lucru.
  • Preţul unei cărţi RailPlus nu se restituie.
  • În caz de pierdere sau furt, restituirea sau înlocuirea cărţii RailPlus este exclusă.

Se emit legitimaţii de călătorie cupoane naţionale (bilete interne pe o reţea feroviară străină), numai dacă acestea sunt emise în legătură cu o legitimaţie de călătorie internaţională şi de acelaşi transportator emitent.

Orice persoană care nu dispune de o carte RailPlus valabilă, nu este posesorul de drept al cărţii RailPlus şi nu prezintă o legitimaţie de călătorie valabilă, va fi considerată că circulă în tren fără bilet şi va plăti în plus faţă de legitimaţia de călătorie şi o amendă, conform regulilor naţionale dispuse de către transportatori.

Atenţie! La emiterile din România a legitimaţiilor de călătorie internaţionale, pe parcursul CFR se aplică tariful naţional (în loc de tariful internaţional), motiv pentru care reducerea de 15% se aplică numai pentru parcursurile externe înscrise pe legitimaţia de călătorie internaţională emisă pe baza unei cărţi RailPlus.

Oferta RailPlus Descarcă
Stații și agentții CFR Călători care emit bilete de tren în trafic internațional Citește
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support