CFR Calatori
sigla guvern

Reduceri pentru Minigrup 2 – 5

Oferta Minigrup 2-5

Oferta MINIGRUP 2-5 este oferta ideală pentru călătoria cu familia sau prietenii!

Acestă ofertă este special creată pentru călătoria în grupuri mici, formate din 2 până la 5 persoane adulte sau în familie.

Se acordă REDUCERI de până la 25% din tariful integral de transport, astfel:

 • 25 % reducere pentru fiecare călător, pentru grupuri formate din 5 călători adulţi
 • 20 % reducere pentru fiecare călător, pentru grupuri formate din 4 călători adulţi
 • 15 % reducere pentru fiecare călător, pentru grupuri formate din 3 călători adulţi
 • 10 % reducere pentru fiecare călător, pentru grupuri formate din 2 călători adulţi

Dacă din grup fac parte şi copii/adolescenţi cu vârstă de până la 18 ani la data efectuării călătoriei, din punct de vedere tarifar doi copii/adolescenţi se consideră un „adult”.

Copii adolescenţi care fac parte din minigrup sunt denumiţi în continuare generi „tineri”.

Deci în cadrul ofertei “minigrup”, 2 tineri beneficiază de 50% reducere din tariful de „adult”, redus cu procentul corespunzator minigrupului respectiv (în funcţie de numărul de persoane din cadrul minigrupului). În cazul unui număr impar de tineri, 1 „tânăr” se consideră din punct de vedere tarifar 1 „adult”.

Grupurile pentru care se eliberează bilete minigrup 2-5 pot fi formate şi numai din „tineri” fără a fi obligatorie prezenţa unui adult.

Oferta „MINIGRUP 2-5” se eliberează numai pentru călătoria la clasa a 2-a, cu un singur tren de orice rang.

La trenurile cu regim de rezervare a locurilor, tariful de rezervare a locului se va achita integral pentru fiecare membru al grupului, inclusiv pentru copii/adolescenţii ( fiecare „tânăr”) din grup.

Important! Oferta MINIGRUP 2-5 

 • se poate achiziţiona numai pentru călătoria cu vagoane de clasa a 2-a, cu un singur tren, cu plecare numai în zilele de luni până joi şi sâmbată
 • se emite numai cu anticipaţie de cel puțin 1 zi, NU în ziua plecării
 • NU permite călătoria la vagoane de clasa 1, la vagon de dormit sau cuşetă
 • se emite la vagon cuşetă de 4 sau 6 locuri numai pentru grupuri formate din mai mult de 30 persoane, eliberându-se  suplimente de cuşetă pentru toţi membrii grupului. În cazul grupurilor formate din mai mult de 30 persoane, pentru care se emit biletele minigrup 2-5 la vagon cuşetă de 4 sau 6 locuri, se vor emite bilete pentru toate trenurile care au în compunere vagoane cuşetă, inclusiv pentru trenurile care circulă în zilele de vineri sau duminică
 • reducerile acordate la oferta „minigrup” nu se aplică simultan cu alte facilitati stabilite în baza actelor normative în vigoare (persoane care au calitatea de “elev”, “student”, “pensionar”, etc.) sau cu reducerile altor oferte comerciale (anticipaţie, de fidelitate, etc.), cu excepţia celor acordate pentru achizitionarea legitimaţiilor prin serviciul de „Bilete de tren online – Cumpără / Contul meu

Oferta “MINIGRUP 2-5”  dă dreptul la :

 • călătoria pe altă rută sau cu tren de rang superior, cu achitarea integrală a diferenţelor tarifare pentru fiecare membru al grupului, inclusiv pentru copii/adolescenţii ( fiecare „tânăr”) din grup;
 • anticiparea, amânarea sau întreruperea călătoriei cu respectarea reglementărilor în vigoare privind modificarea contractului de transport (a datelor de călătorie de pe biletul achiziţionat) numai în condiţiile în care noua dată pentru efectuarea sau continuarea călătoriei este una din zilele săptămânii de luni până joi sau sâmbată (nu este permisă anticiparea, amânărea sau întreruperea călătoriei pentru zilele de vineri sau duminică).

Oferta Minigrup 2-5 este o oferta comercială specifică „CFR Călători” fiind pusă la dispozţia clienţilor (călătorilor) numai în termenii şi condiţiile stabilite pentru comercializare.

„CFR Călători” îşi rezervă dreptul de a modifica condiţiile de comercializare sau de a sista oricând oferta comercială, cu avizarea publicului călător cu cel puţin 2 zile calendaristice înainte ca modificarea să-şi producă efectul. În caz de forţă majoră modificarea se poate face fără preaviz cu notificarea pe site-ul official al “CFR Călători”.

Tarife oferta MINIGRUP 2-5 Descarcă
Cumpără bilete online
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support