http://aplicatii.cfrcalatori.ro/ro/noutati-informatii/793-trenurile-zapezii-2017

București, 7 septembrie 2017

 

UPDATE, ora 09.00

 

Defecțiunea la stemul de alimentare cu energie electrică a instalațiilor de semnalizare si de siguranță a traficului feroviar pe relația București-Ploiești s-a remediat, circulația feroviară a fost reluată. 

 

În acest moment, sistemul de alimentare cu energie electrică a instalațiilor de semnalizare feroviară și de siguranță a traficului este funcțional, însă redresarea circulație se va realiza treptat în următorul interval orar.

--

Preluare comunicat CFR Infrastructură:

Între Chitila, Buftea și Periș, trenurile circulă la cale liberă!

Echipele feroviare intervin la această oră, pe segmentul de cale ferată Chitila-Buftea-Periș, pentru remedierea unui deranjament tehnic semnalat la sistemul de dirijare a traficului.

Circulația trenurilor se desfășoară în cursul diminețíi în condiţii speciale, de tip cale liberă, până la finalizarea lucrărilor de repunerea în funcție a sistemului de dirijare a traficului.

Trenurile de călători care tranzitează staţiile Bucuresti Nord, Bucureşti Basarab, Chitila, Buftea, Periş, Crivina, Brazi şi Ploieşti vor înregistra întârzieri la sosire și la plecare din stații, deoarece pe toată perioada intervenției se diminuează capacitatea secţiilor de circulaţie şi se prelungesc timpii de mers.

CFR SA cere scuze pentru întârzierile înregistrate în graficul de circulaţie și mulţumeşte publicului călător pentru înţelegere!

 

Arhivă Comunicate de presă