http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

Interrail - biletul cu care poți călători în toată Europa - premiu la a 3-a ediție a concursului de fotografie Ziua Libertății de Mișcare 2017.

cover  ZLM 2017

CFR Călători marchează Ziua Libertății de Mișcare pe 24 septembrie și organizează un concurs de fotografie despre mobilitate și despre libertatea și plăcerea călătoriei cu trenul, cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător.

Perioada de derulare a concursului este 23 – 29 septembrie 2017, iar locul de desfășurare este evenimentul dedicat de pe pagina Facebook a CFR Călători: Ziua Libertății de Mișcare 2017

Premiul oferit de CFR Călători, un bilet Interrail Global Pass valabil timp de o lună în toată Europa, oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia.

"Libertatea de mişcare este un lucru esențial pentru dezvoltare. CFR Călători marchează pentru al treilea an la rând această zi dedicată mobilității. Chiar dacă la prima vedere sunt multe alternative de transport, constrângerile financiare limitează mult alegerile. Transportul feroviar rămâne accesibil pentru toate categoriile sociale și de aceea este important ca acest domeniu să beneficieze de fondurile de investiții necesare, pentru că libertatea de mișcare înseamnă evoluție și dezvoltare.
Și pentru că #SEPOATE dacă asta ne dorim cu adevărat"
 Iosif Szentes

PREMII

1. Un bilet InterRail Global Pass – un bilet de călătorie cu trenul pentru toată Europa/ CFR Călători;

2. Un loc la cursurile Școlii de fotografie / Centrul de Cercetare în Domeniul Vizualului (CCDV). mențiuni: Printarea fotografiilor din Top 10 și realizarea unei expoziții la sediul Ministerului Transporturilor.

Regulamentul de participare şi detaliile concursului  sunt disponibile pe pagina de FB a acestui eveniment.

Arhivă Comunicate de presă