http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

CFR Călători lansează provocarea  de a (re)descoperi România de la fereastra trenului.

Fie că suntem începători sau foarte experimentați în călătorii feroviare, o opțiune inedită și avatajoasă din punct de vedere financiar este, cu siguranță, aceea de a explora România de la fereastra unui tren.
 
Orice experiență în mișcare poate fi un bun prilej de a întâlni locuri surprinzătoare și povești de viață.  Libertatea de mișcare din timpul unei călătorii înseamnă siguranță, cunoaștere, încredere în forțele proprii.
 
În cele ce urmează vom face un periplu pe plaiurile mioritice și vom lansa o provocare: aceea de a cunoaşte de la fereastra trenului câteva dintre cele mai frumoase peisaje ale țării. Cu eventuale opriri în zone turistice pitorești, pentru ca apoi să luăm din nou trenul către o altă destinație.
 
Putem începe prin a face un plan analizând variantele prezentate mai jos, iar detalii suplimentare despre trenuri, ore de plecare/sosire, prețuri bilete, oferte și reduceri putem găsi aici: www.cfrcalatori.ro
 
ROMÂNIA PITOREASCĂ DE LA FEREASTRA TRENULUI  (click pe linkurile de mai jos):
 
 
Imagini găsiţi şi pe :  

Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Arhivă Comunicate de presă