http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

Actualizare ora 19:56 . La ora 19:55 a fost redeschis şi firul 2 de circulaţie.

------

Astăzi,13 mai 2016, circulaţia feroviară spre/ dinspre Bucureşti a fost întreruptă din jurul orei 16:10, din cauza unor copaci căzuti pe firele de contact de pe ambele linii de circulaţie,  între Crivina şi Brazi. La faţa locului s-au deplasat echipele de intervenţie CFR Infrastructură pentru îndepărtarea copacilor căzuţi şi remedierea firelor de contact, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în condiţii normale de trafic.

Incidentul a afectat circulaţia a peste 10 trenuri de călători care au aşteptat redeschiderea circulaţiei în gările din parcurs. La ora 18:10 a fost redeschis un fir de circulaţie, in condtiţii de siguranţă,  trenurile reluandu-si pe rand mersul şi vor ajunge la destinatii (Bucuresti, Iasi, Sibiu, Budapesta, Ploiesti, Bucuresti) cu întârzieri.

Pasagerilor care au bilete/abonamente la trenuri afectate şi nu mai doresc să efectueze călătoria, li se restituie, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neutilizat (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată şi reglementărilor în vigoare în trafic intern.   CFR Călători cere scuze pentru neplăcerile întâmpinate şi mulţumeşte pentru înţelegere.

Arhivă Comunicate de presă