http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

Actualizare ora 10:30 Circulatia feroviara intre statiile Vintu de Jos si Sebes Alba a fost redeschisa in conditii de trafic si normal si siguranta la ora 10:15.

----------------

Bucuresti, 15 mai 2016, ora 08:00   Circulatia feroviara intre Vintu de Jos si Sebes Alba si retur (sectia  Vintu de Jos - Sibiu) este intrerupta temporar ca urmare a deraierii in statia Vintu de Jos, in jurul orei 03:00 a.m., a 2 vagoane goale ale unui tren de marfă. In urma incidentului nu au fost înregistrate victime.   Echipele de intervenţie CFR Infrastructură deplasate la fata locului actioneaza pentru repunerea vagoanelor pe sina, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în condiţii normale de trafic si de siguranta.  

Pana la acest moment, a fost afectata circulatia urmatoarelor trenuri:   IR 473 Budapesta – Sibiu – Brasov – Bucuresti; IR 1347 Viena – Budapesta – Sibiu – Bucuresti; IR 74 Brasov – Sibiu – Budapesta – au fost directionate pe ruta ocolitoare Vintu de Jos – Coslariu – Copsa Mica – Sibiu si retur (in loc de Vintu de Jos – Sebes Alba – Sibiu) a fost pus in circulatie suplimentar trenul Regio 13501 Sebes Alba – Sibiu pentru preluarea calatorilor de la 2 trenuri anulate – R 2412 Teius – Sibiu; R 2441 Targu Mures – Vintu de Jos – Sibiu anulat pe distanta Vintu de Jos – Sibiu Revenim cu informatii cand circulatia se va redeschide in conditii normale de trafic si de siguranta.   Pasagerilor care au bilete/abonamente la trenurile afectate li se restituie, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neutilizat (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată şi reglementărilor în vigoare în trafic intern.   CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

Arhivă Comunicate de presă