http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

În data de 12 /13 mai a.c.,  reprezentanţi ai CFR Călători au desfăşurat o acţiune de control trenuri care a vizat atât legalitatea călătoriei pasagerilor, cât şi evaluarea modului în care personalul însoţitor de la vagoanele de dormit şi cuşetă îşi îndeplineşte atribuţiile de serviciu. 

Astfel, acţiunea a vizat controlul a 45 de vagoane de dormit şi cuşetă din compunerea a 18 trenuri InterRegio cu parcurs de noapte, pe rutele Sf Gheorghe – Siculeni şi retur, Buzău – Mărăşeşti şi retur, Târgu Jiu – Craiova şi retur, Caransebeş – Dr Turnu Severin şi retur, Ilva Mică – Beclean pe Someş şi retur, Beclean pe Someş – Salva, Salva – Ilva Mică, Bârlad – Tecuci şi retur, Paşcani – Adjud şi retur, Paşcani – Iaşi, Sighişoara – Mediaş, Mediaş – Braşov.
 
În urma controlului, au fost depistate diverse nereguli în activitatea personalului însoţitor de la vagoanele de dormit sau cuşetă care urmează să fie analizate şi soluţionate conform prevederilor legale.
 
Acţiunile de control se vor derula şi în perioada următoare la nivelul întregii rețele feroviare, acestea fiind parte dintr-un demers CFR Călători cu scopul de a STOPA furturile de orice fel şi de a oferi pasagerilor un transport în condiţii decente de călătorie.
 
Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.
 

Arhivă Comunicate de presă