http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

Update 03 iunie
Ora 8h00: La acest moment sunt anulate următoarele trenuri:

R 5201 Pufeşti - Siculeni
IR 1658 Adjud - Bucureşti Nord
IR 1650 Adjud - Bucureşti Nord
R 5401 Marasesti - Paşcani
R 5102 Adjud - Pufeşti
R 5101 Mărăşeşti - Adjud
R 5104 Adjud - Mărăşeşti
R 5301 Mărăşeşti - Adjud
R 13796 Adjud - Focşani
R 5203 Mărăşesti - Adjud
--
Ora 4h42: Adjud -Pufeşti se închid ambele fire de circulaţie.
Update 02 iunie
Ora 23h30: S-a redeschis circulatia intre Comanesti si Dofteana Ora 19h30: Începând cu ora 19:25 a fost reluată circulația trenurilor pe un singur fir între Valea Seacă - Faraoani cu 5 km/h. Ora 19h00: Între stațiile Lunca de Mijloc - Ghimeș se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto. ______
02 iunie Ora 18h30
CFR Călători informează că circulaţia trenurilor din Moldova este afectată de ploile abundente din ultimele ore.    Astfel, traficul feroviar a fost oprit temporar între staţiile Valea Seacă şi Faraoani (secţia Bacău – Adjud) din cauza inundării terasamentului de cale ferată. Până la reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă, trenurile de călători aflate în parcurs au fost oprite în staţiile adiacente  trenurile IR 1656 şi R 5406 în gara Valea Seacă şi IR 1651 în gara Adjud.   Secţia de circulaţie Valea Uzului – Comăneşti este închisă, din cauza unei viituri care a acoperit terasamentul de cale ferată.  Se realizează transbordarea pasagerilor cu mijloace auto între staţiile Comăneşti – Dofteana Bacău la/ de la trenurile aflate în circulaţie.
De asemenea, şi circulaţia între staţiile Ghimeş şi Lunca de Mijloc este întreruptă din cauza inundării terasamentului.
Recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să se informeze despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. Informaţii în timp real despre situaţia circulației trenurilor pot fi găsite pe http://cfr.ro/index.php/cauta-tren, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (trafic intern), sau să se adreseze personalului nostru din stații. Numerele de telefon de la stațiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice.   Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro.    Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop desfăşurarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.
 

Arhivă Comunicate de presă