http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii
Cu prilejul mini-vacanței de Sărbătoarea Rusaliilor, CFR Călători va adapta capacitatea de transport la cerinţele de trafic.  Trenurile de pe rutele cele mai solicitate vor fi suplimentate cu vagoane. 
 
Totodată, în data de 20  iunie, vor circula suplimentar trenurile:
  • IR 12543 Baia Mare (plecare 17:02) –Ulmeni Sălaj – Jibou – Dej Călători – Cluj Napoca (sosire 21:08)
  • R 13109 Bistriţa Nord (plecare 17:26) – Sărăţel – Dej Călători – Cluj Napoca (sosire 20:48)
  • R 3637 Cluj Napoca (plecare 22:45) - Huedin (sosire 23:59)
Pentru evitarea aglomeraţiei de la casele de bilete din ziua plecării trenului, CFR Călători recomandă achiziţionarea biletelor de tren din timp. Pentru informaţii privind variantele de cumpărare bilete, click aici.
 
De asemenea, la achiziţionarea biletelor puteţi beneficia de reduceri importante. Pentru detalii click aici.
 
A doua zi de Rusalii – 20 iunie, vor fi deschise numai două agenţii de voiaj CFR  Călători:
  • Agenția Titan, în Complexul Comercial “Galeriile Titan” Bucureşti, între orele 09:00-21:00
  • Agenția Carrefour, în Complexul Comercial ”Carrefour Colentina” Bucureşti, între orele 09:00- 22:00
Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul internațional Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului nostru din stații.       
 
Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Arhivă Comunicate de presă