http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii
Update 23 iunie 2016
Din cauza deraierii a doua vagoane de marfă, miercuri 22 iunie a.c., circulaţia feroviară între staţiile Coşbuc şi Telciu (secţia Beclean pe Someş- Sighetu Marmaţiei) este întreruptă de ieri, de la ora 17:50.
 
Ca urmare a acestui incident, până la acest moment, pasagerii din cele 6 trenuri Regio  care circulau pe această rută au fost transbordaţi cu mijloace auto între staţiile Telciu - Coşbuc şi retur, respectiv Beclean pe Someş. De aici aceştia şi-au continuat călătoriile către destinaţii.
 
Astăzi - 23 iunie, următorul tren care este programat în graficul de circulaţie pe această rută este la ora 15:50, Regio 4134 Sighetu Marmaţiei - Cluj Napoca.
 
Echipele de intervenţie CFR Infrastructură care s-au deplasat la fata locului actioneaza pentru redeschiderea circulaţiei în condiţii normale de trafic şi de siguranţă.  
CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate şi le mulţumeşte pentru înţelegere.
 
Detalii CFR Infrastrucutra - https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?fref=ts 
-------------Bucureşti, 22 iunie 2016Din cauza deraierii a doua vagoane de marfa, in cursul acestei dupa-amiezi, circulatia feroviara intre statiile Cosbuc si Telciu (sectia Beclean pe Somes- Sighetu Marmatiei) este intrerupta de la ora 17.50.  
Ca urmare a acestui incident, pasagerii trenurilor Regio 4110 Cluj Napoca - SighetuMarmatiei (cu 60 calatori), Regio 4134 Sighetu Marmatiei -Cluj Napoca (cu 26 calatori) si Regio 4136 Sighetu Marmatiei- Beclean pe Somes (50 calatori) au fost transbordati cu mijloace auto intre statiile Telciu si Cosbuc, respectiv Beclean pe Somes. De aici isi vor continua calatoriile catre destinatii.
 
Echipele de intervenţie CFR Infrastructură care s-au deplasat la fata locului actioneaza pentru redeschiderea circulatiei în condiţii normale de trafic si de siguranta.  
CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

Arhivă Comunicate de presă