http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii
Update, Bucuresti, 25 iunie 2016, ora 18:30 Circulatia feroviara pe sectia Resita Nord -Caransebes a fost rededchisa incepand cu ora 17:40. ---------------------- UPDATE, Bucuresti, 25 iunie 2016, ora 07:00
Incepand cu ora 06:30, traficul feroviar intre statiile Cavaran si Jena de pe sectia Caransebs – Lugoj a fost redeschis, iar circulatia trenurilor se va putea realiza din nou cu tractiune electrica.
========
Bucuresti, 24 iunie 2016, ora 21:15
CFR Călători informează că circulatia feroviara pe sectia Resita Sud – Caransebes este intrerupta din jurul orei 16:50, din cauza copacilor cazuti in gabaritul linei ca urmare a condițiilor și fenomenelor meteo înregistrate in ultimele ore.
  •  Pasageriilor de la trenul InterRegio 1998 Resita Sud – Caransebes le-a fost asigurata legatura la trenul IR 1992 Timisoara Nord  – Caransebes – Mangalia, cu transport auto.
  • Trenurile Regio 9167, 9168, 9169 si 9170 Resita Sud – Caransebes si retur au fost anulate, iar circulatia pasagerilor este asigurata cu mijloace auto.
 
Totodata, circulatia feroviara este intrerupta intre statiile Cavaran si Jena de pe sectia Caransebs – Lugoj, din jurul orei 19:40, ca urmare a unor probleme intervenite la alimentarea cu tensiune electrica a firului de contact. 
  • In prezent, trenul IR 1691 stationeaza in Cavaran urmand ca circulatia acestuia, precum si a celorlalte trenuri InterRegio sa fie realizata cu tractiune diesel, ceea va conduce la perturbari in graficul de circulatie. Pentru trenul IR 1691estimam o intarziere de peste 2 ore. 
Echipele de intervenţie CFR Infrastructură, care s-au deplasat pe cele 2 sectii feroviare afectate, actioneaza pentru redeschiderea circulaţiei în condiţii normale de trafic şi de siguranţă.
 
Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie
Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, li se restituie, la cerere , contravaloarea pentru parcursul neutilizat (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată şi reglementărilor în vigoare în trafic intern. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro
Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop desfăşurarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.

Arhivă Comunicate de presă